Prosinac, mjesec darivanja: Muzeji u pola cijene

U danima kada su vrata mnogih društvenih prostora i kulturnih ustanova zatvorena ili je ograničen dolazak u njih, muzeji još uvijek mogu svojim posjetiteljima pružiti osjećaj kakve takve normalnosti nudeći im određene sadržaje. Obzirom na veličinu samog prostora pazinskog Kaštela posjetitelji mogu (uz pridržavanje epidemioloških mjera) razgledati stalne postave i aktualne izložbe Etnografskog muzeja Istre i Muzeja grada Pazina.

Tijekom mjeseca prosinca - koji slovi kao mjesec darivanja, oba muzeja odlučila su djeci pokloniti slobodan ulaz u muzeje dok su cijene ostalih pojedinačnih ulaznica snižene 50% u odnosu na redovne, sa željom da potaknu obiteljske dolaske u muzeje te omogućiti onima koji to žele, a do sada nisu, da posjete aktualne izložbe.

Što se sve može razgledati, kao i informacije o radnom vremenu, mogu se naći na web stranicama i društvenim mrežama Etnografskog muzeja Istre i Muzeja grada Pazina:
www.emi.hr
www.muzej-pazin.hr
ili pozivom na broj 052/623054 ili 052/622220.

O eventu:

Muzej grada Pazina i Etnografski muzej Istre djeci poklanjaju slobodan ulaz u muzeje, dok su cijene ostalih pojedinačnih ulaznica upola manje od redovnih.

Lokacija:

  • Muzej / Pazin

Datumi:

  • 01.12. - 31.12.20

Kontakt:

Stranica:

Prikaži