ISTRA INFO COVID-19 X  

Dan vina - Wine Day 2021

Posljednju nedjelju u svibnju ove godine provedite u Istri uz vedar vinski dan! Na Dan vina svi vinoljupci, kao i oni koji će to tek postati, imaju priliku posjetiti nekog od istarskih vinara i saznati kako proizvode vrhunska i svjetski poznata vina, kombinirajući suvremeno s tradicijom...

Molimo posjetitelje da se pridržavaju predviđenih epidemioloških mjera.

VAŽNA NAPOMENA: Posjetitelji moraju unaprijed najaviti i rezervirati termin zbog poštivanja epidemioloških mjera. Domaćin ima pravo odbiti posjetitelja ukoliko nema potvrđenu rezervaciju.
Degustacija i posluživanje moguće su isključivo na otvorenom prostoru, dok je dozvoljeno posjećivati i razgledavati vinske podrume vinara/destilatera - bez posluživanja u podrumima, ili drugim zatvorenim prostorima, te bez zadržavanja u podrumima, ili zatvorenim prostorima.
Domaćin je u obavezi osigurati protočnost posjetitelja, bez grupiranja okupljenih u većim skupinama. Maksimalan broj dozvoljen u zatvorenom prostoru u jednom trenutku može biti do 25 osoba, ili manje, a ovisno o uporabnoj veličini prostora.
Svi okupljeni u obavezi su primjenjivati epidemiološke mjere poput nošenja zaštitne maske u zatvorenim prostorima, te na otvorenom u nemogućnosti održavanja propisanog razmaka.

»» Letak Wine Day 2021 [pdf]
(ažurirano 28/05)Prikaži