Free Walking Tours: Central Istria

Otkrijte priče šarmantnih mjesta središnje Istre! Tijekom mjeseca srpnja i kolovoza Turistička zajednica središnje Istre (TZSI) organizira besplatne obilaske atraktivnih gradića u srcu Istre središnje, na hrvatskom i engleskom jeziku u pratnji licenciranog turističkog vodiča za Istarsku županiju.

Ponedjeljkom: Pićan - Gračišće
Utorkom: Pazin
Srijedom: Sveti Lovreč
Četvrtkom: Sveti Petar u Šumi - Tinjan - Kringa

Rezervacija mjesta je obavezna:
TA Contineo: +385 52 621045, info@contineo.com.hr


Pićan - Gračišće
Svakog ponedjeljka s početkom u 18:00 sati započinje obilazak Pićna i Gračišća. Okupljanje je u Pićnu, u parku ispred kapele sv. Roka, a nakon razgledavanja mjesta sudionici vlastitim prijevozom odlaze do Gračišća gdje slijedi nastavak vođenog obilaska.

Pazin
Utorkom, s početkom u 10:30 sati na rasporedu je razgled Pazina koji započinje okupljanjem na Šetalištu Pazinske gimnazije, ispred Spomen doma. Za posjet Muzeju Grada Pazina i Etnografskom muzeju Istre u pazinskom Kaštelu potrebno je nadoplatiti ulaznicu od 15 kn po osobi.

Sveti Lovreč
Svake srijede u 18:00 sati kreće razgled Svetog Lovreča. Okupljanje i susret s vodičem predviđen je na parkiralištu u Istarskoj ulici, ispred caffe bara Dom.

Sveti Petar u Šumi - Tinjan - Kringa
Četvrtkom u 18:00 sati na rasporedu će biti razgled Svetog Petra u Šumi, Tinjana i Kringe. Okupljanje je ispred Pavlinskog samostana u Svetom Petru u Šumi. Nakon obilaska mjesta, sudionici vlastitim prijevozom odlaze do Tinjana i Kringe gdje slijedi nastavak vođenog obilaska.


Razgledi se organiziraju i održavaju sukladno svim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite, poštujući potreban razmak i sve epidemiološke mjere. Minimalan broj sudionika za održavanje razgleda je četiri osobe.
Max. broj posjetitelja: 20

Prikaži