Edukativne šetnje u šumi Kontija

Dođite na besplatnu edukativnu šetnju prirodom u čarobnu šumu Kontija s pogledom na Limski zaljev!

Broj polaznika je ograničen na maksimalno 15 po šetnji.
Obavezna je rezervacija mjesta putem TZO Vrsar:
Email: info@infovrsar.com
Telefon: +385 52 441 746 (8-22 svaki dan)

Informacije:
Cijena: besplatno
Trajanje: 1,5 sat do 2 sata
Razina zahtjevnosti staze: lagana do srednje lagana staza
Veličina grupe: do 15 sudionika
Potrebno ponijeti sa sobom: vodu za piće, obuću za pješačenje
Polazište: Kloštar, ispred samostana sv. Mihovila
Mogućnost parkiranja automobila i vezivanja bicikala vlastitim lokotom pored restorana »Patricija« u Kloštru

Edukativne će se šetnje odvijati po laganoj stazi bez prepreka prikladnoj za sve uzraste u trajanju od sat i trideset minuta. Polazna i završna točka ove kružne vođene ture je samostan sv. Mihovila u Kloštru, nedaleko od kojeg je moguće parkirati automobile i sigurno vezati bicikle na za to predviđenim mjestima pored restorana »Patricija« u Kloštru (ponesite svoje lokote).

Šetnje na engleskom jeziku odvijat će se subotom i nedjeljom s početkom u 9:00 sati, dok je četvrtak popodne s početkom u 18:30 rezerviran za šetnje na hrvatskom jeziku. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za upoznavanje bogatstva biljnog i životinjskog svijeta čarobne šume Kontija i uživanje u prirodnim ljepotama ovog zaštićenog područja.

Edukativne šetnje provode se u okviru projekta „KLIM Kontija - Limski zaljev - Održivo upravljanje zaštićenim područjima“ koji provodi Općina Vrsar kao vodeći partner, u suradnji s Istarskom županijom i Javnom ustanovom Natura Histrica, a financiran je u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija s razdobljem implementacije od kolovoza 2018. do prosinca 2021. godine.

Prikaži