Wine & Walk by the Sea

Pozovite prijatelje, obitelj ili povedite partnera na cjelodnevno druženje u prirodi koje spaja rekreativnu šetnju i uživanje u lokalnoj eno-gastronomskoj priči Novigrada, koji u ovo doba godine pokazuje najljepšu i najizdašniju prirodu sjeverozapadne Istre, u jesenskim bojama i s najboljim plodovima vinograda.

Ova vinska šetnja kreće u jutarnjim satima iz plaže Kastanija, gdje se učesnici prijavljuju, preuzimaju degustacijsku čašu i bonove, mapu staze i sve potrebne upute. Prvi dio vinske avanture vodi vas kroz vinograde, maslinike i druge atraktivne lokacije do najsjevernijeg naselja Dajla, a zatim se nastavlja stazom koja do idućih degustacijskih stanica prolazi uz more, pružajući vam prekrasan pogled na grad, vraćajući vas prema polaznoj lokaciji, sa zadnjom stanicom u Kastaniji, gdje će biti organizirano i završno slavlje za sve učesnike.

Zbog pridržavanja epidemioloških mjera, prisustvovanje ovoj manifestaciji moguće je isključivo uz predočenje Covid-certifikata ili negativnog nalaza brzog antigenskog testa ne starijeg od 48 sati.

Booking: www.goadria.com/hr/dozivljaji/wine-walk-by-tea-sea-30102021

Prikaži