ISTRA INFO COVID-19 X  

Vinske priče Gračišća

Ljetne su večeri bolje uz čašu vina, a općina Gračišće poznato je mjesto koje okuplja brojne ljubitelje vina. Stoga vas je općina Gračišće ove godine, u suradnji s TZ središnje Istre, nakon dvije godine pauze od poznate i bogato posjećene Smotre vina u Gračišću, odlučila iznenaditi dvodnevnom manifestacijom Vinske priče Gračišća. Gračišće će postati mjesto okupljanja lokalnih vinara i proizvođača lokalnih proizvoda, poput pršuta, maslinovog ulja, meda i slastica, a neće nedostajati ni dobre glazbe!

U subotu 13.8. zabavni će dio programa otvoriti Goran Tomić trio, koji će sve okupljene zabaviti flamenko crticama. Nakon njih slijede Techno Vikinzi.

Nedjelja 14.8. rezervirana je za etno skupinu Veja, a nakon nje pozornicu preuzima DJ Nikola z Kukurini. Na samom festivalu moći ćete kušati kvalitetna vina s vinske scene središnje Istre. Osim u finom vinu, moći ćete uživati i u istarskim kobasicama, pršutu i ostalim autohtonim delicijama.

Festival će funkcionirati na sljedeći način – svaki će posjetitelj platiti kotizaciju za čašu 40 kn te će uz nju dobiti bon za čašu vina na štandu koji sam odabere, a svaka se iduća čaša plaća prema cjeniku koji će vinari unaprijed formirati.O eventu:

Festival vina središnje Istre

Lokacija:

  • Općina Gračišće

Datumi:

  • 13.08. - 14.08.22

Vrijeme:

  • 19:00

Kontakt:

  • Općina Gračišće & TZ Središnje Istre

Stranica:

Prikaži