Veneto Padel Cup

Radi se najvećoj seriji turnira u Italiji na kojem mogu nastupati svi igrači osim onih koji su u top 300 na WPT i FIP rang listama. Veneto Padel cup u Italiji će se održati u 14 različitih klubova dok je Poreč jedna od 18 destinacija izvan Italije. Pobjednici svakog turnira iz serije biti će pozvani na završnicu od 8. - 11. rujna u talijanskom Venetu.

Finalisti i polufinalisti završnog turnira osvojiti će put sa smještajem u Dohi te padel treninge sa vrhunskim trenerima u klubu Padel In i to sve za vrijeme trajanja nogometnog svjetskog prvenstva. Naravno, u nagradu su uključene i ulaznice za nogometne utakmice koje će se odigravati u Katru u to vrijeme.

Također, pobjednici i finalisti završnog turnira dobiti će i priliku potpisati sponzorski ugovor sa kompanijama Lotto Heroe's i Noene. Uz to, za sve natjecatelje Open ''Parenzo Tar Vabriga'' bit će osigurane nagrade, te promotivni paket prilikom upisnine na turnir, a za pobjednike turnira, kao i za muške i za ženske, naknada troška od 1000,00 € po paru.

Prijave su ograničene te se zatvaraju nakon što se prijave 64 para u muškoj, odnosno 32 para u ženskoj konkurenciji. S obzirom na vrijedne nagrade i popularnost padela u Italiji očekuje se veliki broj kvalitetnih parova s tog područja ali i ostalih zemalja Europe tako da požurite s prijavama i osigurajte svoje mjesto u turniru.

Prijavite se putem linka: https://rankedin.com/.../veneto-padel-cup-open-parenzo.../  

Iako će se rezultati ostvareni na ovom turniru bodovati i za padel rang listu Hrvatske, nositelji se neće određivati prema toj rang listi.

Odlična inicijativa Padel Porec da se izbore za organizaciju ovog turnira i da približe ovaj događaj igračima s našeg prostora.

Prikaži