PromoArh

PROMOARH – međunarodni sajam graditeljstva opremanja i uređenja prvi je specijalizirani događaj na području Istarske županije, svoja će vrata otvoriti 21. rujna 2022. godine. Dvorana Žatika kroz tri dana trajanja sajma biti će „točka spajanja i povezivanja“ domaćih i inozemnih tvrtki sa postojećim i potencijalnim klijentima i partnerima.

Zanimljiv program izlaganja predstaviti će tvrtke koje obuhvaćaju sve aspekte graditeljstva u širem smislu, uključujući gradnju, opremanje i uređenje, i to kroz ponudu građevinskih materijala, strojeva, opreme i alata, materijala i sustava za zelenu gradnju, opremanja i uređenja interijera i eksterijera, BIM – programskih rješenja, informatičkih rješenja za pametne kuće, i još mnogo toga.

Osim izlagačkog dijela, sajam nudi bogat stručni dio pod nazivom Education point, koji je zamišljen kao točka okupljanja vrhunskih tuzemnih i međunarodnih stručnjaka, koji će svoje znanje prenositi kroz edukacije, seminare, predavanja, konstruktivne panel rasprave i radionice te na taj način razmijeniti informacije i ideje, kako bi ljudi iz struke imali mogućnost okupiti se na jednom mjestu i obogatiti svoje znanje a sve u cilju praćenja novosti, zakonskih regulativa, tehnologija i trendova u graditeljstvu što predstavlja važan element u cjeloživotnom obrazovanju i usavršavanju.

Prikaži