Kazalište: Tesla - prilagođavanje anđela

  • režija: Vladimir Posavec-Tušek
  • uloge: Vladimir Posavec-Tušek, Momčilo Otašević
  • trajanje: 75 minuta

Dana 7. siječnja 1943. godine u Nikolinu hotelsku sobu ulazi tajanstveni čovjek koji se predstavlja kao novinar. Sobarica hotela New Yorker zateći će ga mrtvog sljedećega jutra, s osmijehom na licu i to će biti ‘‘istina’’.

Zavirite kroz ključanicu njegove sobe i prisustvujte trileru koji se odigrao u posljednjem satu Nikolina boravka na zemlji. 

Ova je predstava umjetnički doprinos razotkrivanju jednog genijalnog znanstvenika i mudrog duhovnog bića.

U ulozi Nikole Tesle pojavit će se Vladimir Posavec - Tušek, kazališni, televizijski i filmski glumac. U bogatoj glumačkoj karijeri dosada je ostvario više od 70 uloga. Na kazališnim daskama odigrao je velik broj naslovnih i vodećih uloga u predstavama Rikard III, Koriolan, Sirano XXI, Hasanaginica, Braća Karamazovi i dr. Domaća teatarska publika trenutno ga može vidjeti u hit-predstavi Teatra EXIT Konstelacije, a široj publici poznat je po ulogama u TV serijama Kud puklo da puklo, Crno bijeli svijet, Drugo ime ljubavi. 

Misterioznog gospodina Smitha igra Momčilo Otašević, višestruko nagrađivani kazališni, filmski i televizijski glumac.  U svojoj dosadašnjoj karijeri istaknuo se u predstavama Filomena Marturano, Egzistencija, Djeca sa stanice Zoo, Učene žene, Antigona, Oluja, Ribarske svađe, Ekvinocijo, Hamlet... Hrvatska ga publika dobro poznaje kroz glavne uloge u mnogim serijama posljednjih deset godina. Momčilo Otašević smatra se jednim od najboljih mladih glumaca s vjernom publikom širom regije. 

VIŠE INFORMACIJA

 

O eventu:

      

Lokacija:

  • Kazalište / Poreč - Parenzo

Datumi:

  • 14.02.23

Vrijeme:

  • 20:00

Kontakt:

Stranica:

Prikaži