ISTRA INFO COVID-19 X

Autentičan način života, izvrsna hrana, netaknuta priroda, zanimljiva kultura... Istra nudi sve to i još mnogo više! Istra je pravi raj za sva osjetila, bez obzira na to jeste li ljubitelji izvrsne gourmet ponude, uzbudljivih aktivnosti na otvorenom ili volite bogato kulturno nasljeđe, Istra ima za svakoga ponešto. Vođeni ovom mišlju, zajedno s Mastercardom ekskluzivno za vas otkrivamo svijet putovanja, aktivnog načina života i gastronomije dajući vam slobodu i fleksibilnost da istražite Istru. Svijet je pun mogućnosti uz pogodnosti koje vam nudi vaša Mastercard® kartica.

Otkrijte jedinstvena iskustva i različite ekskluzivne pogodnosti koje vam omogućuju da isplanirate savršen odmor.

Istražite Istru na dva kotača MC23

Avantura jedrenja na dasci MC23

Istra je idealna destinacija za nova gastronomska iskustva i istraživanje gurmanskih ponuda. Najbolji način da ih otkrijete jest kušajući okuse koje vam ova regija nudi dok u isto vrijeme uživate u nevjerojatnim iskustvima. Degustirajte najbolja vina i maslinova ulja uživajući u vrhunskoj istarskoj kuhinji!

Ako volite aktivan odmor u prekrasnom prirodnom okruženju, onda imamo odličnu ponudu za vas. Uživajte u uzbudljivim izletima koji vam omogućuju da istražite raskoš Istre i pritom se dobro zabavite…