Održivost u srcu Istre

Održivost u srcu Istre


Platforma Priceless.com namijenjena je korisnicima Mastercard kartica i omogućuje pristup nezaboravnim iskustvima i svakodnevnim vrijednim ponudama u gradovima u kojima živite i u koje putujete.

Zašto ne biste uzeli kratki odmor od svojih uobičajenih aktivnosti? Vidjeli iskru u očima vašeg djeteta kada prvi put stane na dasku za surfanje ili njegov osmijeh kada savlada to brdo biciklom. Otkrili ljubav prema kuhanju ili vinu. Ili možda oboje.

Održiva i uključiva gospodarska aktivnost nikada nije bila izazovnija i potrebnija. Mastercard i Turistička zajednica Istarske županije vjeruju da činimo dobro čineći dobro, svjesni svoje odgovornosti prema ljudima i planetu. Upravo zato smo prilikom odabira partnera za platformu priceless.com uzeli u obzir samo one koji stavljaju održivost u svom poslovanju na prvo mjesto. Tako na primjer EatIstria, San Rocco i JRE uče goste pripremati jela uz minimalno stvaranje otpada i bacanje hrane. A partneri poput OPG-a Chiavalon i Uljare Mate posjeduju i renomirane ekološke certifikate i zaštićenu oznaku izvornosti koji potkrepljuju njihovu predanost zero waste praksama. Istražite iskustva koja smo pripremili i uključite održivost u vaše sljedeće putovanje!

Održivost u srcu Istre
Održivost u srcu Istre
Održivost u srcu Istre
Prikaži