ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Istrien Magazin: zanimljive informacije o turističkoj ponudi poluotoka

Istrien MagazinTuristička zajednica Istarske županije tijekom godina je, u sklopu izdavačke djelatnosti, realizirala značajan broj iznimno popularnih naslova, namijenjenih potrebama promocije turizma Istre i Hrvatske u zemlji i inozemstvu. Uz image katalog destinacije i planer odmora tu su i druga specijalizirana izdanja koja su nastajala i razvijala se tematski uz obogaćivanje turističkih sadržaja Istre. Među njima je i Istrien Magazin, publikacija koja se priređuje isključivo na njemačkom jeziku, a koja objedinjuju različite informacije o Istarskom poluotoku, a izlazi u suradnji Turističke zajednice Istarske županije, agencije KG Media i A.R.T. Redaktionsteama.

Početkom godine izašao je novi broj ove publikacije namijenjene njemačkom govornom području, za 2019. godinu. Riječ je o časopisu na 82 stranice namijenjenom prvenstveno promociji Istre na turističkim sajmovima koji se održavaju u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj i dijelu Italije, potom za posebne prezentacije Turističke zajednice Istre i njezinih partnera te u sklopu organizacije studijskih putovanja i suradnje s novinarima njemačkog govornog područja. Dio izdanja dijeli se istarskim turističkim zajednicama, turoperatorima i turističkim agencijama, povremeno sudionicima evenata i kongresa te prema upitima zaprimljenim putem Kontaktnog centra Istre.

Istrien magazin predstavlja najnoviju i najatraktivniju istarsku turističku ponudu kroz članke, reportaže, intervjue i savjete za turiste, a svake godine predstavlja i posebne novitete iz hotela i i kampova. Veliki dio publikacije posvećen je onome što gosti s njemačkog govornog područja posebno cijene u Istri - gourmet ponudi.

Isto tako čitatelji će doznati koje ih zanimljive manifestacije, značajni koncerti i druga događanja u sezoni čekaju na istarskoj obali, dok su novinari za one željne istraživanja priredili sadržaje o aktivnostima i izletima u manje poznate dijelove poluotoka u njegovoj unutrašnjosti.

Nakon gotovo 20 godina postojanja, Istrien Magazin je izvrsno prihvaćen od strane gostiju. Ima svoju vjernu publiku koja svake godine s veseljem očekuje novosti iz njima omiljene destinacije, a novim čitateljima postaje važan savjetnik u planiranju godišnjih odmora te je tako postao vrlo važan marketinški instrument.

Na brojnim web stranicama i društvenim mrežama ovaj magazin preporučuju kao zanimljivo i nadasve informativno štivo u kojem se može pročitati s kakvim novitetima i zanimljivostima Istra dočekuje turističku sezonu. Istrien Magazin predstavlja i važnu pomoć kod donošenja odluke gdje i kako provesti godišnji odmor na Istarskom polutoku.


Eco Domus među TOP 100 održivih priča

Važna obavijest: Promet u Istri 08/10/22

Listopad je Mjesec hrvatskog turizma

Čestitamo Svjetski dan turizma

Johann Lafer u kolovozu boravio u Istri

Avionom iz Züricha do Pule u zimskom periodu

Forbes o Istri: Prekrasna i ukusna

Istra nominirana za Wanderlust Travel Awards

Legends Team Cup: The Gladiator Edition

Prikaži