Top news

Inspirirajte se iskustvima pripremljenim ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica

San Servolo
Isprobajte pivsku kupku
Otkrijte jedinstvene blagodati piva za zdravlje i ljepotu tijekom boravka s noćenjem za dvoje u hotelu San Servolo Resort u Bujama s četiri zvjezdice koji je ujedno i craft pivovara. Nakon što se vi i vama posebna osoba smjestite u luksuznoj sobi uputit ćete se u Spa centar hotela. Ondje ćete, uz bazen i saunu, imati priliku uroniti u luksuznu pivsku kupku koja će obnoviti i revitalizirati vašu kožu i kosu. Tijekom vašeg boravka nudi vam se ukusna večera u restoranu hotela, besplatan doručak i poseban poklon koji ćete ponijeti kući. Ovo iskustvo dostupno je na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard kartica.

Zigante tour
Krenite u pohod na tartufe i uživajte u njihovom iznimnom okusu

Obiđite Motovunsku šumu u potrazi za tartufima sa stručnjacima iz restorana Zigante, čijim jelovnikom dominiraju tartufi. Dođite u očuvanu nizinsku šumu i iz ilovastog tla iskopajte dragocjene gljive koje karakterizira jedinstven i intenzivan umami okus koji ih čini jednim od najdragocjenijih specijaliteta na svijetu. Uživajte u danu u predivnoj prirodi s nekim posebnim u potrazi za ovom posebnom delicijom. Ovo iskustvo dostupno je na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard kartica.

Ulje
Kušajte nagrađivana maslinova ulja u obilasku s vodičem

Otkrijte što čini istarsko ekstra djevičansko maslinovo ulje najboljim na svijetu tijekom obilaska dvaju renomiranih proizvođača maslinovog ulja. Istražite maslinike vodnjanskog kraja uz vodiča te pritom naučite kako se proizvodi svaka sorta maslinovog ulja. Osim toga, imat ćete ih priliku i kušati te oduševiti svoje nepce različitim nijansama okusa. Također ćete kušati domaće zalogaje pripremljene s raznim ekstra djevičanskim maslinovim uljima koji okuse mogu dovesti do savršenstva i izmijeniti na nevjerojatne načine. U ovom ćete doživljaju imati jedinstvenu priliku kušanja i jedinog balzamičnog octa koji se proizvodi u Istri. Ovo iskustvo dostupno je na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard kartica.

Nastavljate li svoje putovanje i želite istražiti druge hrvatske regije, provjerite kakve neobične i jedinstvene doživljaje Mastercard omogućuje na platformi Priceless Croatia.

Prikaži