Top news

Inspirirajte se iskustvima pripremljenim ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica/2019

San Servolo
Isprobajte pivsku kupku

Otkrijte jedinstvene blagodati piva za zdravlje i ljepotu tijekom boravka s noćenjem za dvoje u hotelu San Servolo Resort u Bujama s četiri zvjezdice koji je ujedno i craft pivovara. Nakon što se vi i vama posebna osoba smjestite u luksuznoj sobi uputit ćete se u Spa centar hotela. Ondje ćete, uz bazen i saunu, imati priliku uroniti u luksuznu pivsku kupku koja će obnoviti i revitalizirati vašu kožu i kosu. Tijekom vašeg boravka nudi vam se ukusna večera u restoranu hotela, besplatan doručak i poseban poklon koji ćete ponijeti kući. Ovo iskustvo dostupno je na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard® kartica.

San Servolo
Večerajte sa stilom uz jednog od vodećih istarskih vinara

Upoznajte poznatog istarskog vinara Brunu Trapana prilikom degustacije vina i večere u njegovoj modernoj i umjetnički nadahnutoj vinariji, Wine Station Trapan. Vi i vaša voljena osoba provest ćete večer s majstorom koji će vas upoznati sa svojim različitim vinima i s vama podijeliti priče o tome kako je ova vinarija nastala. Nakon toga uživat ćete u posebnoj večeri, pripremljenoj od lokalnih sastojaka na klasičan istarski način, dok upijate živahan ambijent vinarije. Ovo iskustvo dostupno je na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard® kartica.

Zigante tourKrenite u pohod na tartufe i uživajte u njihovom iznimnom okusu

Obiđite Motovunsku šumu u potrazi za tartufima sa stručnjacima iz restorana Zigante, čijim jelovnikom dominiraju tartufi. Dođite u očuvanu nizinsku šumu i iz ilovastog tla iskopajte dragocjene gljive koje karakterizira jedinstven i intenzivan umami okus koji ih čini jednim od najdragocjenijih specijaliteta na svijetu. Osim toga, kušajte i poseban jelovnik restorana Zigante te uživajte u večeri s jelima od popularnih istarskih crnih tartufa. Kušajte specijalitete kao što su mousse od kozjeg sira s tartufima, domaće tagliatelle sa svježim crnim tartufima, obrazi boškarina (istarsko govedo) u umaku od terana i sladoled od tartufa. Ova iskustva dostupna su na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard® kartica.

San Rocco
Uživajte u okusima istarskih vina i kuhinje

Počastite se večerom od 10 sljedova za dvoje u kombinaciji s hrvatskim vinima u nagrađivanom baštinskom hotelu s gurmanskim restoranom San Rocco. Vi i vaša pratnja uživat ćete u obroku od tradicionalnih istarskih namirnica poput tartufa, maslinovog ulja i svježe, lokalno ulovljene ribe i divljači. Uz svaki slijed ponudit će vam se domaće vino koje će naglasiti puni okus svakog jela. Sommelier restorana provest će vas kroz svaki slijed i ispričati ponešto o svakom vinu koje kušate. Ovo iskustvo dostupno je na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard® kartica.

Eat IstriaRazgledajte i okusite najbolje od istarskih eko vinarija

Povedite vama posebnu osobu na vođeni obilazak dviju eko vinarija u Istri. Uputit ćete se prema brežuljcima središnje Istre gdje ćete uživati u degustaciji najboljih crnih i bijelih ekološki proizvedenih vina te ćete naučiti o procesu proizvodnje koji ih čini posebnima. Osim toga, uživat ćete u ručku pripremljenom od lokalnih namirnica, a između posjeta vinarijama prepustit ćete se prekrasnom krajoliku. Osim toga, otkrijte i što čini istarsko maslinovo ulje najboljim na svijetu tijekom obilaska dvaju renomiranih proizvođača maslinovog ulja. Istražit ćete maslinike vodnjanskog kraja te pritom naučiti kako se proizvodi svaka sorta maslinovog ulja, a na svakoj od lokacija kušat ćete barem tri vrste. Također ćete kušati domaće delicije pripremljene s raznim maslinovim uljima kako bi se postigao savršen okus. Uz to, moći ćete kušati i jedini balzamični ocat koji se proizvodi u Istri. Ova iskustva dostupna su na platformi priceless.com - samo za korisnike Mastercard® kartica.      

Prikaži