ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Barron's Penta: Epikurejske avanture

Čitateljima renomiranog magazina Barron’s Penta u posljednjem su broju u tekstu pod naslovom Raste broj interaktivnih epikurejskih avantura ponuđeni raznovrsni gastronomski doživljaji, među kojima je i jedan iz Istre.

Riječ je o izvanrednim istarskim imanjima koja se bave tartufarstvom: Karlić Tartufi - Pietro & Pietro - Prodan Tartufi.

Naime, autor teksta Eric Grossman ponudio je osam vrlo različitih, no uistinu impresivnih doživljaja s raznih strana svijeta za sve one koji traže jedinstvena, interaktivna iskustva u kojima sami mogu "zasukati" rukave i potom uživati u plodovima svoga rada.

Ljubiteljima putovanja u potrazi za finim zalogajima Grossman predlaže različite inovativne aktivnosti koje bi vrijedilo dodati na listu želja - od Japana, Tajlanda i Novog Zelanda do Havaja, američke države Maine, Kanade, Maldiva i do Hrvatske, odnosno, Istre!

Magazin Penta nudi savjete o životnom stilu, izuzetnim putovanjima, umjetnosti i kolekcionarstvu, privatnim zrakoplovim i luksuznim automobilima, nakitu, satovima i vrhunskim nekretninama, a izlazi kvartalno kao luksuzni dodatak u Barronu, američkom tjedniku kojeg izdaje Dow Jones & Co.

»» PENTA: Interactive Epicurean Adventures Are on the Rise
»» ISTRA GOURMET: Tartuf, gospodar okusa


Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Plaže iskonskih užitaka

Upozorenje na toplinske valove

Preporuke za zaštitu od vrućina

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Novi ATP spektakl u Areni: Legends Team Cup

Javni poziv: Potpore manifestacijama u 2022. godini

Concours Mondial de Bruxelles u Istri 2023.

Uspješnica 2. Istra Weddings Meet Upa

Prikaži