Top news

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

U novom broju specijaliziranog talijanskog mjesečnika Camperlife objavljena je reportaža za road trip putovanje po Istri pod nazivom Putovanje iz snova: Istra u plavetnilu.

Autori čitatelje vode kroz bogato prirodno nasljeđe južne Istre te Pulu i Medulin. Za Pulu se u reportaži ističe da je to grad kojeg krasi tri tisuće godina duga povijest, nadaleko prepoznat po najvažnijem rimskom lokalitetu u Hrvatskoj - pulskoj Areni. U tekstu se naglašava i prekrasna obala pulskog priobalja s brojnim uvalama te blizina otočja Brijuni, jedinstvenog nacionalnog parka.

Posebna je pažnja posvećena i Medulinu i njegovoj privlačnoj rivijeri za koju se navodi da predstavlja jedno od najzaštićenijih i najrazvedenijih obalnih područja u Istri gdje će posjetitelji otkriti zadivljujuće atrakcije poput rta Kamenjak i svjetionika Marlera. Među mnogim prirodnim ljepotama istaknute su i nevjerojatne plaže ovog područja, a najpoznatija, Bijeca, koja se blago spušta u more i nudi brojne sadržaje, preporučuje se kao savršena za obitelji s malom djecom.

Autori reportaže naglasili su kako je ovaj dio Istre najljepši upravo zahvaljujući svom zemljopisnom položaju i prirodnim bogatstvima kao i da se može posjetiti tijekom cijele godine. Mjesečnik Camperlife i njegovo digitalno izdanje prati više od 250.000 čitatelja.

 


Lust auf Kroatien: Najbolje od ljeta

Vižinada, skriveni dragulj Istre

Biciklistička ponuda Istre na sajmu E-Bike Days Münich 2023

U Istri započelo vinsko ocjenjivanje Concours Mondial de Bruxelles

Vinski ambasadori Concours Mondial de Bruxellesa oduševljeni Istrom

Mastercard i TZ Istre pokreću zajedničku kampanju u Austriji i Švicarskoj

Istra ecoxperience: sve eko iz Istre

Istra iz godine u godinu među najboljim maslinarskim regijama svijeta

Prezentacija Istre na uglednom vinskom sajmu Prowein

Prikaži