Top news

Istra nominirana za Wanderlust Travel Awards 2023

Wanderlust, najstariji britanski putnički časopis, nominirao je Istru za nagradu Wanderlust Reader Travel Awards čime je naša regija uvrštena u izbor za najbolju destinaciju među europskim regijama!  

Najpoželjniji gradovi, regije i države diljem Europe i svijeta te nadolazeće destinacije biraju se glasovima čitatelja. Da bi naše šanse za pobjedu bile veće, pozivamo i vas da svojim glasom pružite podršku našem poluotoku!  

Istra je nominirana pod rednim brojem 8: 
»» wanderlusttravelawards.com

Nagrada se organizira u suradnji s londonskom burzom World Travel Market i dodjeljuje već 22 godine, a u današnje vrijeme, kada je vrijednosti održivog turizma prepoznata više no ikad, Wanderlust nastoji iskazati zahvalnost i podršku pojedincima i organizacijama koji zagovaraju iznimna održiva i društveno odgovorna putovanja.  

Wanderlust svojim tekstovima o autentičnim putovanjima, fantastičnim fotografijama i stručnim savjetima kroz tiskano i online izdanje nastoji informirati i inspirirati putnike na globalnoj razini i potaknuti ih na upoznavanje manje poznatih destinacija. Vodeći magazin specijaliziran za održiva putovanja potpisuje i organizaciju godišnje nagrade Wanderlust Reader Travel Awards. Dobitnici će biti proglašeni 7. studenog na ceremoniji koja će se održati u Londonu, a glasanje je otvoreno do 18. listopada.

 

 

 


Wine Day - Dan otvorenih vinskih podruma: 26/05

Slavljenička Vinistra simbol zajedništva i uspjeha istarskih vinara

National Geographic Traveller o istarskoj glazbi, plesu i povijesti

Rim Tim Tagi Dim: Baby Lasagna osvojio srca s najveće pozornice Europe

Grand prix Zlatna penkala za online reportažu mađarskih novinarki o Istri

Četiri nagrade Simply the Best istarskim projektima

Održana svečana promocija vodiča Flos Olei 2024

Ponuda Istre na sajmu E BIKE DAYS u Münchenu 2024

Istra i Hrvatska partneri Europske rukometne federacije

Prikaži