ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Dani otvorenih vrata agroturizama Istre

Burna istarska prošlost ostavila je upečatljiv trag na lokalnu gastronomiju, kulturu i običaje te upravo manifestacija Dani otvorenih vrata agroturizama Istre kroz istinske doživljaje predstavlja tradicionalnu istarsku kuhinju.

dani agriturizma

Dani otvorenih vrata agroturizama Istre predstavlja jedinstvenu enogastronomsku manifestaciju koja će se odvijati tijekom pet vikenda: 31.10.-01.11., 07.-08.11., 14.-15.11., 21.-22.11. i 28.-29.11.2020. na nekoliko lokacija na području Istarske županije. Agroturizmi uključeni u manifestaciju nude jelovnike na bazi namirnica iz vlastite proizvodnje u kombinaciji s raznoraznim doživljajima poput posjeta životinjama na domaćinstvu, nastupa folklora, žive muzike pa sve do prezentacije vlastitih ali i proizvoda s lokalnih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Svi zainteresirani posjetitelji mogu potražiti sve informacije u svezi ponude jelovnika na pojedinom agroturizmu na službenoj stranici manifestacije - www.dovai.eu te rezervirati direktno svoj termin kod željenog agroturizama. Svaki agroturizam nudi aperitiv, predjelo, glavno jelo, prilog, salatu i desert po promotivnoj cijeni u iznosu od 105,00 kn.

Cjelokupni doživljaj na agroturizmima posjetitelji će moći zaokružiti posjetom biciklističkim i pješačkim stazama gdje će se upoznati s krajolikom, potom će njihova nepca kušati autohtone domaće delicije te se okušati u raznovrsnim dodatnim aktivnostima poput izrade cukerančića, degustacije proizvoda lokalnih domaćinstava te možda obrnuti i jedan balun.

Prepustite se čarima agroturizama, čuvarima gastro tradicije, uživajući u raznim delicijama. Rezervirajte na vrijeme svoj termin kako bi doživjeli istarsku gastro priču upotpunjenu kušanjem proizvoda što ih istarska zemlja pruža, spremljenih s ljubavlju agroturizama.

» Dani otvorenih vrata agroturizma

Prikaži