Top news

Istra nominirana za Wanderlust Travel Awards 2023

Wanderlust, najstariji britanski putnički časopis, nominirao je Istru za nagradu Wanderlust Reader Travel Awards čime je naša regija uvrštena u izbor za najbolju destinaciju među europskim regijama!  

Najpoželjniji gradovi, regije i države diljem Europe i svijeta te nadolazeće destinacije biraju se glasovima čitatelja. Da bi naše šanse za pobjedu bile veće, pozivamo i vas da svojim glasom pružite podršku našem poluotoku!  

Istra je nominirana pod rednim brojem 8: 
»» wanderlusttravelawards.com

Nagrada se organizira u suradnji s londonskom burzom World Travel Market i dodjeljuje već 22 godine, a u današnje vrijeme, kada je vrijednosti održivog turizma prepoznata više no ikad, Wanderlust nastoji iskazati zahvalnost i podršku pojedincima i organizacijama koji zagovaraju iznimna održiva i društveno odgovorna putovanja.  

Wanderlust svojim tekstovima o autentičnim putovanjima, fantastičnim fotografijama i stručnim savjetima kroz tiskano i online izdanje nastoji informirati i inspirirati putnike na globalnoj razini i potaknuti ih na upoznavanje manje poznatih destinacija. Vodeći magazin specijaliziran za održiva putovanja potpisuje i organizaciju godišnje nagrade Wanderlust Reader Travel Awards. Dobitnici će biti proglašeni 7. studenog na ceremoniji koja će se održati u Londonu, a glasanje je otvoreno do 18. listopada.

 

 

 


Najbolji chefovi vode stručne radionice za profesionalce u Istri

The Times odabrao najbolje jesenske gourmet itinerare

The Times: Best things to do

Prijavite projekte i osobe za nagradu Zlatna koza

Golf Adriatic u ekskluzivnoj golferskoj eliti: PGA National

Važna obavijest: Promet u Istri 07/10/23

Iskusite autentičnu Istru: Booking platforma To Do in Istria

Uključite i svoju ponudu u ovogodišnji Dan turizma

Istra je u zelenom i po brojkama i po filozofiji održivog i odgovornog razvoja u turističkoj 2023. godini

Prikaži