Top news

Istra nominirana za Wanderlust Travel Awards 2023

Wanderlust, najstariji britanski putnički časopis, nominirao je Istru za nagradu Wanderlust Reader Travel Awards čime je naša regija uvrštena u izbor za najbolju destinaciju među europskim regijama!  

Najpoželjniji gradovi, regije i države diljem Europe i svijeta te nadolazeće destinacije biraju se glasovima čitatelja. Da bi naše šanse za pobjedu bile veće, pozivamo i vas da svojim glasom pružite podršku našem poluotoku!  

Istra je nominirana pod rednim brojem 8: 
»» wanderlusttravelawards.com

Nagrada se organizira u suradnji s londonskom burzom World Travel Market i dodjeljuje već 22 godine, a u današnje vrijeme, kada je vrijednosti održivog turizma prepoznata više no ikad, Wanderlust nastoji iskazati zahvalnost i podršku pojedincima i organizacijama koji zagovaraju iznimna održiva i društveno odgovorna putovanja.  

Wanderlust svojim tekstovima o autentičnim putovanjima, fantastičnim fotografijama i stručnim savjetima kroz tiskano i online izdanje nastoji informirati i inspirirati putnike na globalnoj razini i potaknuti ih na upoznavanje manje poznatih destinacija. Vodeći magazin specijaliziran za održiva putovanja potpisuje i organizaciju godišnje nagrade Wanderlust Reader Travel Awards. Dobitnici će biti proglašeni 7. studenog na ceremoniji koja će se održati u Londonu, a glasanje je otvoreno do 18. listopada.

 

 

 


Nova marketinška kampanja TZ Istre i Mastercarda

Istrien Magazin: Turistički vodič za ljubitelje Istre

Forbes.com:10 Favourite Restaurants Of 2022

Avionom iz Züricha do Pule u zimskom periodu

Vinistra najavila En primeur u Zagrebu 12. veljače

Merian: Ukusni tartufi, najbolja vina i hoteli s karakterom

Valamar Riviera proslavila 70 godina uspješnog poslovanja

Pronađite inspiraciju za zimske vikende u Istri

Održana dodjela nagrada Zlatna koza - Capra d'oro 2023

Prikaži