ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Istrien Magazin 2022

Zanimljive informacije o turističkoj ponudi poluotoka

Turistička zajednica Istarske županije tijekom godina je realizirala značajan broj iznimno popularnih naslova, namijenjenih potrebama promocije turizma Istre i Hrvatske u zemlji i inozemstvu. Uz image katalog destinacije i planer odmora tu su i druga specijalizirana izdanja koja su nastajala i razvijala se tematski uz obogaćivanje turističkih sadržaja Istre. Među njima je i Istrien Magazin, publikacija koja se priređuje isključivo na njemačkom jeziku, a izlazi u suradnji Turističke zajednice Istarske županije, agencije KG Media i A.R.T. Redaktionsteama.

Istrien Magazin predstavlja najnoviju i najatraktivniju istarsku turističku ponudu kroz članke, reportaže, intervjue i savjete za turiste, a svake godine predstavlja i posebne novitete iz hotela i kampova. Veliki dio publikacije posvećen je onome što gosti s njemačkog govornog područja posebno cijene u Istri - gourmet ponudi.

Nakon 20 godina postojanja, Istrien Magazin je izvrsno prihvaćen od strane gostiju. Ima svoju vjernu publiku koja svake godine s veseljem očekuje novosti iz njima omiljene destinacije, a novim čitateljima postaje važan savjetnik u planiranju godišnjih odmora te je tako postao vrlo važan marketinški instrument. Na brojnim web stranicama i društvenim mrežama ovaj magazin preporučuju kao zanimljivo i nadasve informativno štivo u kojem se može pročitati s kakvim novitetima i zanimljivostima Istra dočekuje turističku sezonu. Istrien Magazin predstavlja i važnu pomoć kod donošenja odluke gdje i kako provesti godišnji odmor na Istarskom polutoku.

»» Preuzmite novo izdanje Istrien Magazina [pdf]
»» Prelistajte brošure o Istri

 
[29/12/2021]


Senzacionalni Alcaraz brani naslov na umaškom ATP-u

Plaže iskonskih užitaka

Upozorenje na toplinske valove

Preporuke za zaštitu od vrućina

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Novi ATP spektakl u Areni: Legends Team Cup

Javni poziv: Potpore manifestacijama u 2022. godini

Concours Mondial de Bruxelles u Istri 2023.

Uspješnica 2. Istra Weddings Meet Upa

Prikaži