ISTRA INFO COVID-19 X  

Comunicati stampa

Glamping u Pomeru

Arena One 99 Glamping ime je novog kampa koji Arena Hospitality Group otvara na području nekadašnjeg pomerskog Arena Pomer Kampa. Osam različitih smještajnih jedinica na razini četiri plus zvjezdice, za dvije do šest osoba, u duhu luksuznog kampiranja nadomak mora u očuvanoj prirodi pružit će potpuni odmor parovima i obiteljima, a prve goste očekuje koncem lipnja.

Moderno uređene jedinice uključuju luksuzne šatore i  kućice na drvetu. Bit će otvorena i trgovina, restoran, beach bar, Kid's club za zabavu najmlađih, poštujući sve vrhunske ekološke standarde, a u planu je i otvaranje ekološke tržnice. Gostima Arena One 99 Glampinga nudit će se i besplatno korištenje pametnog mobilnog uređaja. U novi je luksuzni kamp resort Arena Hospitality Group uložila gotovo sedam milijuna eura. 

Prvi glamping u Istri otvorila je Valamar Riviera na poluotoku Lanterna u Taru, a nalaze se i u Puli, u dijelu kampa Arena Stoja te u Valbandonu kraj Fažane u kampu Bi Village.

Glamping (od glamorous camping) ili luksuzno kampiranje povezuje kampiranje i prirodu s komforom modernog stanovanja i blagodatima suvremene tehnologije stvarajući time koncept novog načina provođenja odmora.

» Kampovi u Istri:
www.istra.hr/hr/smjestaj/kampovi

Mostra