ISTRA INFO COVID-19 X  

Comunicati stampa

Najbolja svjetska blogerica u Istri

Naomi-Jane Adams, modna influencerica i blogerica specijalizirana za luksuzna putovanja koja upravo boravi u Istri u sklopu programa županijske Turističke zajednice Share Istria, nagrađena je na World Bloggers Awardu održanom 24. svibnja u Cannesu za vrijeme održavanja poznatog filmskog festivala, kao najbolja svjetska blogerica u kategoriji luksuznih putovanja.

Best Luxury Travel Blogger:
Naomi-Jane Adams @bookonin

Nagrade najznačajnijim imenima u svijetu influencera dodijeljene su po prvi puta u povijesti digitalnog marketinga. Prijenos dodjele je na digitalnim platformama uživo pratilo više od 110 milijuna ljudi, kako navode iz WBA-a. U uži izbor ušlo je više od 200 blogera i influencera iz SAD-a, Brazila, Francuske, Ukrajine, Rusije, Italije, Velike Britanije, Indije, Kine, Ujedinjenih Arapskih Emirata i drugih zemalja.

Žiri je odlučio o pobjednicima s obzirom na broj pratitelja na društvenim mrežama, kvalitetu i autentičnost objavljenih sadržaja, razinu utjecaja na fanove i još nekoliko faktora.

Četrdeset i dvije osobe nagrađene su u kategorijama turizma, mode, medija, stila, umjetnosti, a broj pratitelja koje dobitnici zajedno imaju na Instagramu, Youtubeu i Facebooku mjeri se u stotinama milijuna.

Čestitamo Naomi na osvojenoj nagradi
i želimo joj ugodan boravak u Istri!

Opširnije:
Naomi-Jane Adams @bookonin
Luxury Travel / Fashion / Lifestyle

Iza Naomi-Jane Adams stoji dugogodišnje iskustvo i znanje o luksuznom turizmu i putovanjima. Prije no što je preselila u London i počela graditi osobni brend na društvenim platformama, živjela je na relaciji Engleska - Grčka i uređivala web sadržaje za turističke kompanije. Sredinom 2017. godine odlučila je energiju i znanje posvetiti putovanjima.

Danas istražuje uzbudljive i egzotične destinacije i stvara sadržaje za njihove društvene mreže, često u suradnji s turističkim krugovima. Ove godine pokrenula je edukativni Content Creation Retreat na Baliju u kojem polaznike uči o stvaranju turističkog sadržaja za digitalne kanale.

Njezin blog posvećen putovanjima i instagramska stranica Bookonin uvršteni su među najboljih osam profila na Instagramu posvećenim luksuznim putovanjima u 2017. godini. Ušla je u finale izbora Influencer Awards u Monaku, a u svibnju 2019. u Cannesu je proglašena najboljom svjetskom blogericom na području luksuznih putovanja.

www.instagram.com/bookonin
www.worldbloggersawards.net

Mostra