ISTRA INFO COVID-19 X  

Top news

Hrvatska nominirana za Best Country Award 2020

Hrvatska je uvrštena u izbor za prestižnu nagradu Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times i The Sun dodjeljuju najboljoj zemlji na svijetu. U užem izboru nagrade koja se ove godine dodjeljuje po osmi put, Hrvatska se našla u društvu najboljih svjetskih destinacija i to Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Italije, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda. 

Glasovanje će trajati do kraja listopada, a o konačnom pobjedniku odlučuju čitatelji koji mogu glasovati putem linka i tako ujedno sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj se mogu osvojiti ekskluzivne nagrade poput boravka na Barbadosu i u Dominikanskoj Republici. Osim u kategoriji najbolje zemlje, može se glasovati u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora.

Dodjela nagrade održat će se u studenom i to najvjerojatnije virtualnim putem, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju. Podsjetimo, The Times & The Sunday Times trenutno su najprodavanije tiskane novine u Velikoj Britaniji koje dnevno čita gotovo tri milijuna ljudi, dok je The Sun jedna od najpopularnijih novina s mjesečnim dosegom od preko 37 milijuna čitatelja.

the times


Nuovo spettacolo ATP nell'Arena: Legends Team Cup

Il sensazionale Alcaraz difende il titolo all'ATP Umag

Bandiera Blu per le spiagge migliori

Allerta ondate di calore

Raccomandazioni per proteggersi dal calore

Camperlife: Nel blu dipinto di blu

Concours Mondial de Bruxelles in Istria nel 2023

The Telegraph: 15 Top Foodie Breaks

Barron's Penta: Avventure epicuree

Mostra