Top priznanja Istri

Jet2.com proglasio Istru turističkim partnerom godine

Aviokompanija Jet2.com, podružnica tvrtke Dart Group plc s uslugama zračnog prijevoza i distribucije, dodijelila je Istri posebno priznanje za najboljeg turističkog partnera u 2012. godini.

Turistička zajednica Istarske županije primila je važno poslovno priznanje: aviokompanija Jet2.com, podružnica tvrtke Dart Group plc s uslugama zračnog prijevoza i distribucije, dodijelila je Istri posebno priznanje za najboljeg turističkog partnera u 2012. godini. Nagrada je to za izvanrednu suradnju čime ističu Turističku zajednicu Istre kao jednog od poželjnijih turističkih i poslovnih suradnika.

Jet2.com smatra kako je Istra svojom potpunom podrškom i susretljivošću u ostvarivanju zračne linije Pula-Glasgow te besprijekornim timskim radom opravdala povjerenje njihove aviokompanije i zasluženo ponijela titulu najpoželjnije turističke destinacije. Dosljednost, korektnost i dostupnost svih potrebnih informacija pridonijeli su kvaliteti, razvoju i ostvarivanju novih zajedničkih ciljeva.

Aviokompanija Jet2.com dobitnik je važnih nagrada tijekom protekle godine i to kao najbolji zračni prijevoznik za grupe i kao najbolja kompanija za putovanja na kratkim relacijama. Od lipnja ove godine Jet2.com jednotjednim će letovima povezivati Pulu s Glasgowom što će pridonijeti većem broju škotskih gostiju u Istri.

Turistička zajednica Istarske županije nastavit će ovu hvalevrijednu suradnju čiji je značaj prepoznao i nagradio engleski Jet2.com.

Prikaži