Doživite najbolje od Istre

Istra nudi za svakoga ponešto, neovisno o tome jeste li ljubitelj izvrsne gourmet ponude, uzbudljivih outdoor aktivnosti ili kulturne ponude, svatko će pronaći ponešto za sebe. Predivna obala Istre s brojnim plažama kao i neistražena unutrašnjost s bogatom poviješću, samo su neki od razloga zbog čega je Istra vaša idealna destinacija za bijeg od stvarnosti uz pregršt mogućnosti za opuštajući odmor.

Kultura

Istražite bogatu kulturno-povijesnu baštinu Istre predstavljenu brojnim znamenitostima, muzejima, zbirkama i crkvama. Čuvamo tradicijske vrijednosti te njegujemo tolerantnost istarskoga podneblja.

Sunce i more

Sunce i more predstavljaju jedan od važnijih motiva dolaska posjetitelja u Istru. Brojne plaže, svjetionici, vodeni zabavni parkovi kao i kakvoća morske vode učinit će sve da Istra zauzme važno mjesto pri odabiru vaše odmorišne destinacije.

Zelena Istra

Istražite prirodne ljepote zelene Istre, uživajte u brežuljcima, šumama, špiljama i otočićima koji ovaj poluotok čine jedinstvenim. Raznolik i bogat biljni i životinjski svijet, brojne prirodne atrakcije, zaštićeni parkovi prirode, akvariji i zvjezdarnice učinit će vaš boravak u Istri ispunjenim i zanimljivim.

Gourmet

Nagradite svoja nepca najukusnijom istarskom kuhinjom, uživajte u vrhunskim vinima i maslinovim uljima. Istra je kao stvorena za gastronomske izazove i istraživanje, ali i za ponavljanje i potvrđivanje već poznatih okusa i mirisa.

Sport i Outdoor

Spojite zabavne aktivnosti s istraživanjem prekrasne istarske prirode i uživajte u autentičnoj pustolovini. Istra pruža brojne mogućnosti za outdoor aktivnosti namijenjene obiteljima, ali i onima koji ne mogu odoljeti čarima adrenalina. Priprema, pozor, krećemo!

Zdravlje i ljepota

Istra je savršeno mjesto za vašu apsolutnu relaksaciju i oslobađanje od stresa. U wellness hotelima regenerirajte svoje tijelo, um i duh na putovanju k savršenom zdravlju. Osoblje wellness hotela pobrinut će se za vas i vaše tijelo! Idealna formula za zdrav i pobjednički izgled.

Top 5 of Istria

Do najboljih i najposjećenijih mjesta u samo jednom koraku.

Vaše priče: neka ovi magični trenuci probude vašu maštu.

Prikaži