Top priznanja Istri

HolidayCheck: Beach Holidays Destination 2013

Razmišljate gdje pobjeći na kraći ili duži odmor? HolidayCheck je među brojnim destinacijama izabrao najpopularnije u 2013. godini, a među svjetski poznatim odredištima poput Azurne obale, Madeire ili Majorce, svoje je mjesto zaslužila i Istra!

Razmišljate gdje pobjeći na kraći ili duži odmor? HolidayCheck je među brojnim destinacijama izabrao najpopularnije u 2013. godini, a među svjetski poznatim odredištima poput Azurne obale, Madeire ili Majorce, svoje je mjesto zaslužila i Istra!

Istra: HolidayCheck Destination Award - Beach Holidays 2013

HolidayCheck, najveći nezavisni web portal za putovanja na njemačkom govornom području, nudi niz važnih i aktualnih informacija o destinacijama diljem svijeta, no najveću važnost pridaju recenzijama samih putnika koji su boravili u nekom mjestu. Posjetitelji pišu o svojim doživljajima želeći ih podijeliti s brojnim drugim čitateljima i uputiti ih na svoja, dobra ili loša iskustva.

Upravo prema recenzijama svojih korisnika, HolidayCheck svake godine odabire najpopularnije destinacije u 7 kategorija: najbolja zemlja, ljetovališta (Beach Holiday), naj gradovi (City Trip), zimovališta (Winter Sport), spa hoteli, hoteli za obitelji te hoteli za parove.

Istra je za 2013. godinu osvojila priznanje u kategoriji Beach Holidaysa odnosno morskih destinacija. U velikoj konkurenciji, među više od 25.600 destinacija, Istra se istaknula zahvaljujući bogatoj ponudi i izvrsnoj usluzi gdje su gosti uvijek na prvom mjestu. Sakupilo se više od 1.550.000 recenzija koje su naposljetku i odlučile pobjednike. Odlični utisci o istarskim hotelima, restoranima, muzejima i ostalim sadržajima potvrđuju da je Istra poželjna i popularna destinacija.

Sascha Vasic i Markus Schott odlučili su 1999. godine, a zbog nedostatka podataka pri odabiru hotela za svoje putovanje, osnovati web stranicu na kojoj će se objavljivati mišljenja onih koji su posjetili određenu destinaciju i imaju informacije iz prve ruke koje su češće aktualnije i točnije no one iz kataloga. Sve je započelo u Švicarskoj da bi se u kratkom vremenu proširilo diljem svijeta, a danas je portal HolidayCheck dostupan na 10 jezika. Milijunski posjeti stranici potvrđuju da je koncept dobrodošao, a s čak 10 milijuna objava dokazuje da su ljudi voljni podijeliti svoja iskustva.

Priznanje HolidayChecka za naj destinaciju nije samo kompliment za turističku ponudu i uslugu Istre, već i pokazatelj dragim gostima da Istru svakako vrijedi posjetiti. Svečana dodjela nagrada naj destinacijama održat će se u Berlinu 4. ožujka, uoči otvaranja najveće svjetske turističke burze.

HolidayCheck 2013

>> HolidayCheck Awards 2013
>> Istra na portalu HolidayCheck

Prikaži