Top priznanja Istri

USA Today: Best wine regions for winter and spring travel

USA Today objavio je listu najboljih vinskih regija koje neizostavno vrijedi posjetiti tijekom zime i proljeća. Na ovom je popisu zanimljivih putovanja Istra pronašla svoje mjesto visoko pri vrhu ljestvice.

USA Today objavio je listu najboljih vinskih regija koje neizostavno vrijedi posjetiti tijekom zime i proljeća. Na ovom je popisu zanimljivih putovanja Istra pronašla svoje mjesto visoko pri vrhu ljestvice. Prestižno društvo odabranih destinacija čine joj talijanski Chianti u Toskani, regija Franschhoek u južnoj Africi i autralski poluotok Mornington.

Osim vina koje "obara s nogu", USA Today hvali i Istru opisujući je kao iznimno šarmantnu regiju s restoranima pokraj mora i prekrasnim krajolicima u unutrašnjosti.  Posebno mjesto zauzeo je Rovinj sa svojim savršenim kulisama za predah uz more, uz užitak kušanja nekog od vrhunskih istarskih vina.

Autorica članka je freelance novinarka Danae Mercer koja izvješćuje za brojne svjetske časopise i internetske portale, među kojima i USA Today, jedno od najčitanijih izdanja na području Sjedinjenih Američkih Država.

>> http://www.usatoday.com/story/experience/food-and-wine/best-of-food-and-wine/2014/02/07/winter-spring-wine-travel/5254945/

Prikaži