ISTRA INFO COVID-19 X  

Priopćenja

Foscari - The Fine Bed & Breakfast

[12.06.2020.]

U srcu Svetvinčenta otvoren je novi smještajni objekt, uređen s puno ljubavi i detalja i uz srdačnu dobrodošlicu koja je vidljiva već na samom ulazu.

Foscari - Fine Bed & Breakfast ima osam soba kategorije 4 zvjezdice, među kojima su četiri standard i dvije superior sobe te dva junior suitea. U svojoj ponudi imaju i dvije sobe prilagođene za goste koji godišnji odmor ne mogu zamisliti bez svojih kućnih ljubimaca.

Idealan za bijeg od gužve i vreve, mjesto na kojem će svaki gost napuniti baterije i uživati, Foscari je izgrađen na mjestu nekadašnjih dviju kuća koje su, nažalost, s vremenom bile napuštene pa se sa sanacijom i izgradnjom krenulo iz samih temelja.

Unatoč nepovoljenim vremenima za turistički sektor obilježenim pandemijom Covid-19, vlasnici Primus Camenzind i Guido Häfliger, inače Švicarci, odlučili su dovršiti projekt započet još prije dvije godine. Svoja umijeća i znanja o dizajnu pretočili su u ovaj povijesni objekt - obnavljajući raspadnute komadiće povijesti sagradili su ovaj mali biser i dodatno obogatili turističku ponudu unutrašnjosti Istre.

Prostor je idealan za organiziranje manjih događanja i vjenčanja, a svoj su početak obilježili i prvim eventom - predstavljanjem knjige "Planinarenje na slijepo" Feruča Lazarića koji je u nju pretočio svoja iskustva u osvajanju planisnkih vrhunaca prkoseći sljepoći.

Prikaži