ISTRA INFO COVID-19 X  

Priopćenja

Valfresco Direkt-no u vaš dom

[10.06.2020.]

Valfresco Direkt je online trgovina koja, uz dostavu, na jednom mjestu nudi proizvode obiteljskih gospodarstava, vinara, maslinara i brojnih drugih domaćih proizvođača s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji zdravih i kvalitetnih namirnica.

Otvorena 8. lipnja za područje Istre, ova je usluga razvijena unutar Valamar Riviere u proteklih 60 dana, integrirajući postojeća znanja i vještine iz područja nabave, logistike, operacija, gastronomije, marketinga, prodaje, digitalizacije i upravljanja inovacijama.

Valamar je za Valfresco Direkt ugovorio suradnju s oko dvije stotine odabranih OPG-ova i lokalnih proizvođača pa se tako u ponudi nalaze vrhunski proizvodi iz Istre, Slavonije i Dalmacije s ciljem proširenja suradnje na partnere iz svih dijelova Hrvatske kao podrška razvoju lokalnog gospodarstva i domaće proizvodnje.

Uz domaće proizvode u ponudi Valfresco Direkta nalaze se i brojna gotova i polugotova jela po tradicionalnim recepturama, pripremljena u novoj centralnoj kuhinji i distributivnom centru Valamara u Vinežu, čime je po prvi puta omogućena dostava raznih jela i slastica na sve kućne pragove u Istri.

Valfresco Direkt usluga bit će na raspolaganju i za goste u Valamarovim kampovima s perspektivom daljnjeg širenja na ostale Valamarove destinacije.

» Valfresco Direkt u Istri

Pružanje autentičnih doživljaja u turizmu jedan je od strateških ciljeva Valamara pri čemu je važna usluga hrane i pića. Prošle godine je udio domaće hrane i pića u Valamarovim hotelima, kampovima i restoranima dosegao 73%, što potvrđuje ulogu turizma kao snažne poluge za tržišni plasman domaće poljoprivrede i gospodarstva.

Valfresco Direkt razvijen je u izuzetno kratkom periodu od samo 60 dana tijekom kojeg je Valamar pauzirao svoje redovno poslovanje, očuvao sva radna mjesta i uspješno se pripremio za pokretanje sezone.

Prikaži