ISTRA INFO COVID-19 X  

Priopćenja

Hrvatski chefovi na Chef's Pencil

[24.06.2020.]

Renomirani chefovi hrvatskih restorana s MICHELINOVOM zvjezdicom predstavljaju hrvatsku gastro scenu na popularnom australskom gastro portalu Chef's Pencil. Riječ je o suradnji koju je na australskom tržištu pokrenula Hrvatska turistička zajednica s ciljem promocije hrvatske gastronomije, chefova i regionalnih gastro specijaliteta.

Nakon prezentacije hrvatske gastronomije, na popularnoj platformi uslijedilo je i predstavljanje poznatih hrvatskih chefova koji putem svojih originalnih recepata predstavljaju najznačajnije gastro regije pa će tako Marina Gaši, chefica i vlasnica obiteljskog restorana Marina u Novigradu prezentirati bogate okuse Istre.

Australska web platforma Chef's Pencil već jedanaest godina objavljuje sadržaj namijenjen svim ljudima zainteresiranima za gastronomiju, od profesionalnih kuhara do amaterskih ljubitelja hrane i gurmana. Osim brojnih recepata, na stranici se mogu pronaći savjeti za kuhanje i posjet gastronomskim turističkim destinacijama, najnoviji izvještaji iz kulinarske industrije te profesionalni savjeti za sve ljude koji se žele baviti gastronomijom.

 

Prikaži