Priopćenja

WTM 2020 Winner: Arena Hospitality Group

[16.11.2020.]

U sklopu svjetske turističke burze WTM 2020 u Londonu, Arena Hospitality Group dobila je priznanje svjetske organizacije "Responsible Tourism Partnership" za odgovorni turizam i snalaženje u pandemiji Covid-19.

Po prvi put u povijesti World Travel Market održan je u virtualnom izdanju u sklopu kojeg su dodijeljene i nagrade WTM Responsible Tourism Awards (Nagrade za odgovorni turizam) organizacije Responsible Tourism Partnership (Partnerstvo za odgovorni turizam).

Arena Hospitality Group jedna je od tvrtki, ustanova, destinacija i pojedinaca iz cijelog svijeta koji su ove godine dobili nagrade i priznanja, kojima se pokazuje odgovornost u upravljanju turizmom u pandemijskoj godini. Organizacija Responsible Tourism Partnership naglašava da su time odali priznanja onima koji su preuzeli odgovornost u ovoj izazovnoj godini i pokušali pomoći i drugima u svladavanju pandemije.

Arena Hospitality Group osvojio je priznanje u kategoriji "Susjedi i zaposlenici" za aktivnosti usmjerene prema lokalnoj zajednici i lokalnom zdravstvenom sustavu. U 2020. godini, pandemijskoj godini, tijekom ožujka, travnja i svibnja, odmah po nastanku krizne situacije poduzeto je niz aktivnosti kojima se pomagalo lokalnoj zajednici u svrhu lakšeg nošenja s novim okolnostima:
• sufinancirana je kupnja uređaja za dezinfekciju prostorija UVDI-360 za Opću bolnicu Pula, te dodatno donirani i LCD televizori namijenjene pacijentima
• pripremano je preko 100 lunch-paketa dnevno tijekom više od dva mjeseca za lokalno bolničko osoblje
• pomagalo se u pripremi i čišćenju novih bolničkih prostora u trajanju više od mjesec dana.

U Arena Hospitality Groupi ponosni su što su njihovi napori prepoznati na svjetskoj razini, a s aktivnostima prema lokalnoj zajednici nastavljaju i dalje, uz duboku zahvalu svim svojim članovima na sudjelovanju u aktivnostima.

 

Arena Hospitality Group

Prikaži