ISTRA INFO COVID-19 X  

Priopćenja

Suradnja TZ Istre i Mastercarda obilježila Legends Team Cup

- Dobitnici nagradne igre Priceless.com uživali su u trodnevnom VIP aranžmanu i upoznali teniske legende -

Ova godina bila je po mnogo čemu posebna kad je riječ o organizaciji vrhunskih događanja u Hrvatskoj. Turisti iz svih krajeva svijeta su, osim što su dolazili na odmor u Lijepu našu, rado posjećivali glazbene festivale i sportske turnire koji su potvrdili da je naša zemlja idealna destinacija koja može ugostiti svjetske zvijezde i kreirati sadržaje koji Hrvatsku smještaju na turističke mape svijeta.

Apsolutno najbolji primjer sigurno je ovogodišnji Legends Team Cup održan u pulskom amfiteatru, koji je spojio jednu od najpoznatijih kulturno-povijesnih znamenitosti s bijelim sportom i legendama čije mečeve ljubitelji tenisa nikad nisu propuštali. Od 1. do 3. kolovoza 2022. godine, prvi put u svojoj dugoj povijesti, istarski amfiteatar postao je teniski teren na kojemu su nastupile teniske legende poput Lleytona Hewitta, Tomasa Berdycha, Tommyja Robreda, Tommyja Haasa, Juana Carlosa Ferrera te brojna druga, dobro nam poznata, imena. Posjetitelji iz svih krajeva svijeta tako su imali priliku uživati u vrhunskom tenisu, ali neki od njih su ta tri dana proveli na način kako zasigurno nisu mogli niti zamisliti.

Zahvaljujući još jednoj suradnji Turističke zajednice Istarske županije i strateškog partnera Mastercarda, na Mastercardovoj iskustvenoj platformi Priceless.com odvila se posebna nagradna igra, a dobitnici su uživali u obiteljskom aranžmanu za četiri osobe koji je uključivao vlastiti VIP box s mjestima za praćenje mečeva uz posebni tretman, propusnice za VIP zonu koja se nalazi najbliže terenu te tri noćenja u hotelu u Puli. Ekskluzivni paket uključivao je i upoznavanje s najpoznatijim imenima iz svijeta tenisa uz organizirani susret i druženje s tenisačima nakon kojeg su dobitnici kući ponijeli nezaboravne uspomene. Pogledajte ...

Prikaži