Priopćenja

Loop Leisure Luxury Night

Lošinj Hotels & Villas u suradnji s platformom Loop luxury fair organizirao je tri prestižna sajma putovanja, koja su se održala u proljeće 2024. godine. Ova zajednička inicijativa je ujedno i najveće događanje takve vrste ikad održano u Hrvatskoj koje je okupilo oko 300 vrhunskih putničkih agenata i turoperatora s njemačkog govornog područja (GAS) i tržišta srednje i istočne Europe (CEE), zajedno s 300 istaknutih hotelijera iz cijelog svijeta. Sajmovi su održani u okruženju Lošinj Hotels & Villas, čiji se slikoviti otočki ambijent savršeno uklapao u srž vizije i misije Loopa.

Tri sajma, Loop MICE, Loop Leisure i Loop CEE, pružila su priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih putovanja i turističkih destinacija u regiji.

Event Loop MICE (Meetings, Incentives, Conferences, Exhibitions) održao se od nedjelje, 7. travnja do srijede, 10. travnja 2024. i bio je posvećen predstavljanju najboljih lokacija i usluga prilagođenih potrebama poslovnih sastanaka, konferencija i izložbi.

Event Loop Leisure je uslijedio od srijede, 10. travnja do nedjelje, 14. travnja 2024., te je okupio premium putničke agente i specijalizirane turoperatore s njemačkog govornog područja. Ovaj segment sajma pružio je priliku za poslovno povezivanje i otkrivanje najboljih luksuznih ponuda u regiji. 

Kao završnica, održao se Loop CEE od nedjelje, 14. travnja do četvrtka, 18. travnja 2024., okupljajući najbolje dobavljače iz 16 zemalja srednje i istočne Europe, koji su predstavili skrivene dragulje ove regije.

Istra se ovom prilikom predstavila s autohtonim vinima i ekstra djevičanskim maslinovim uljima s rovinjskog područja i to s vinima Vivoda i uljima Oleum Magica te tartufima obitelji Karlić iz mjesta Paladini.

Prikaži