Priopćenja

Dan otvorenih vrata kampa Polari 14. svibnja

Kamping udruženje Hrvatske u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta i ove godine organizira Dane otvorenih vrata - projekt za promociju zanimanja i zapošljavanja u turističkom sektoru.

Događaj je pokrenut u svrhu intenziviranja suradnje i interakcije između strukovnih škola i poslodavaca u turizmu. Stručno-edukativni obilazak kampa predstavit će mladima (učenicima i studentima) i široj zainteresiranoj javnosti (nezaposleni i svi zainteresirani) specifičnosti i potrebe rada u kampu:

Dan otvorenih vrata
Datum: Utorak, 14. svibnja 2024.
Početak: 9:30 sati
Lokacija: Kamp Polari u Rovinju

Tijekom posjete svi prisutni biti će vođeni od strane djelatnika/predstavnika kampa i proći sve pozicije u kampu (rad recepcije, hrana i piće, animacija i ostalo) čime će steći dojam rada u istom. Učenici i studenti dobivaju ujedno mogućnost razgovora sa djelatnicima i kadrovskom službom.

Program
9:30 - 10:15 Uvodni razgovori
Upoznavanje s konceptom kampinga, organizacijskom strukturom i pojedinim odjelima, radna mjesta u kampingu i mogućnosti zapošljavanja i razvoja karijere

10:15 - 12:00 Stručno-edukativni obilazak
Podjela u manje grupe i obilazak svih odjela u kampu, osobna interakcija i razgovori s djelatnicima

12:00 - 13:00 Coffee break

13:00 - 14:00 Individualni obilazak, rasprava, pitanja i odgovori

Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže posjetu kampa Polari u utorak, 14.5.2024. s početkom u 9:30 sati. Organizatori mole za najavu dolaska na email: info@camping.hr

Turistička zajednica Istarske županije pridruženi je partner projekta od 2022. godine kada je ova inicijativa i pokrenuta.

Nakon prošlogodišnjeg pilot projekta u Istri, ove godine se Dani otvorenih vrata šire i na Kvarner, pa će se tako svi zainteresirani moći uključiti u stručno-edukativni posjet kampa Krk Premium Camping Resort, 6. svibnja 2024. Prema brojkama, Istarska i Primorsko-goranska županija čine ukupno 71% smještajnih kapaciteta kampova Hrvatske.

Partneri projekta:
Maistra d.d., Valamar Riviera d.d., TZ Istarske županije, TZ grada Krka, Strukovna škola Eugena Kumičića (Rovinj), Fakultet ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković (Pula), Srednja škola Hrvatski kralj Zvonimir (Krk) i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija)

Opširnije o projektu:
camping.hr/hr/novosti/dani-otvorenih-vrata-kampa

Prikaži