Priopćenja

Istra je u četiri različite kategorije osvojila četiri nagrade Simply the Best

U okviru ovogodišnjeg hrvatskog poslovnog susreta i druženja djelatnika iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih organizacija - turistička burza PUT, koji se održao u Biogradu na Moru, dodijeljene su i tradicionalne godišnje nagrade Simply the Best za 2023. godinu.

Među nagrađenima čak su četiri projekta iz Istre u četiri različite kategorije. U kategoriji „Putnička agencija“ nagrađena je agencija Istra Adventure iz Barbana; dok je u kategoriji „Manifestacije - Hrana i piće“ nagradu osvojila Ribarska fešta Turističke zajednice općine Vrsar. Zaslužila ju je zbog kreativnosti i kvalitete u razvoju manifestacije koja se temelji na povijesnoj i kulturnoj baštini, tradiciji i načinu života lokalne zajednice, a svojim sadržajima oblikovanim na osebujan, zanimljiv i atraktivan način oplemenjuje ukupnu turističku ponudu Vrsara i Istre.

U kategoriji „Osoba, udruga“ nagrada je pripala Društvu Trka na prstenac iz Barbana, a u kategoriji „Novi projekt u turizmu“ dobitni projekt je Istra Snorkeling Turističke zajednice Istarske županije, realiziran u suradnji sa sustavom istarskih primorskih turističkih zajednica i inicijatoricom Barbarom Unković. Radi se o kreativnom i inovativno oblikovanom turističkom proizvodu koji na osobit način, uvažavajući očuvanje podmorja i održivi razvoj istarske obale, prezentira ljepotu i život u moru, a lokalnim destinacijama daje nov i atraktivan sadržaj.

Nagrade za kvalitetu usluge, kreativnost i inovativnost te razvoj i unapređenje turističkog proizvoda kao i ukupne turističke ponude destinacije zajednički dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i burza PUT.

Direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević čestitao je  svim dobitnicima, zahvalio im na kreativnosti, marljivosti i upornosti koju su iskazali u inicijativama, provedenim aktivnostima i realizaciji nagrađenih projekata te poželio još mnogo uspješnih projekata za dobrobit istarskog turizma.

 

Prikaži