ISTRA INFO COVID-19

Call center +385 52 880088

Savjeti za posjetitelje koji borave u Istri

[Siječanj 2022.]

Vjerujemo da nije ugodno naći se u situaciji da umjesto godišnjeg odmora o kojem ste dugo sanjali, svoj boravak u stranoj zemlji, provodite u samoizolaciji zbog opasnosti od širenja zaraze koronavirusom. Vrijeme u kojem živimo prepuno je izazova koji nisu nimalo ugodni, stoga vam ovim putem želimo maksimalno olakšati vaš boravak u Istri.

Tinjan ulica
Izbjegavajte gužve
Kako bi se što odgovornije ponašali prema sebi i svojim bližnjima, savjetujemo da izbjegavate gužve te da budete na barem 1,5 metara udaljenosti od drugih osoba.

Brinite o vlastitoj higijeni
U skladu sa svim odlukama i preporukama nadležnih tijela, podsjećamo vas da je briga o higijenskim navikama vaša odgovornost - preporučujemo da perete ruke sapunom i toplom vodom što češće!

Budite odgovorni
Primijetite li simptome koronavirusa kao što je povišena temperatura ili ste bili u kontaktu s nekim tko dolazi iz rizičnih područja, molimo vas da odmah poduzmete sljedeće mjere.
» Postupak kod sumnje na Covid-19

Rovinj poluotok
Informirajte se!

Obzirom da se situacija vezano uz mjere oko međunarodnog prometa ljudi mijenja konstantno savjetujemo vam da pročitate novosti te da nas pratite na društvenim mrežama za sve dodatne informacije.

Ostanite u kontaktu s prirodom
Obzirom da je u ovakvim situacijama najbitnije da zadržimo mir i vjeru da će sve biti u redu, savjetujemo vam da, ako možete, odete u šetnju i uživate u moru, suncu i prirodi.

Nadamo se da smo vam barem malo olakšali boravak u Istri, a ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć, na raspolaganju smo vam putem kontaktnog telefona +385 (0)52 880088 ili e-maila: info@istra.com.

» Detaljne informacije za Covid-19
» Pregled aktualnih epidemioloških mjera
» Pitanja i odgovori
» Informacije za testiranje

Prikaži