Koncerti u Areni: Avril Lavigne

Lokacija:

  • Arena Pula / Pula-Pola

Datumi:

  • 17.06.24

Vrijeme:

  • 21:00

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Pop-punk kraljica Avril Lavigne stiže u pulsku Arenu!

Avril Lavigne po prvi puta dolazi u Hrvatsku ovoga ljeta u sklopu turneje hvaljenog albuma Love Sux na kojem se vratila ranim punk korijenima i otvorila još jedno, možda i najhrabrije poglavlje njene bogate karijere.  

Za premijerni nastup u Hrvatskoj odabrala je prekrasni antički amfiteatar u Puli koji se ponovno pretvara u fantastičnu scensku kulisu svjetskim zvijezdama.   Ova Kanađanska u svijet glazbe je ušla već s 16 godina, kada je potpisala prvi ugovor s izdavačkom kućom, da bi već sa 17 objavila album prvijenac Let Go (2002.) koji je s 16 milijuna prodanih primjeraka postao najprodavaniji kanadski album te osmi najprodavaniji 21. stoljeća.  

Osim što je prodala 40 milijuna albuma diljem svijeta, zabilježila je osam nominacija za nagradu Grammy u kategorijama kao što su “Najbolji novi izvođač” i “Pjesma godine” te osvojila osam Juno nagrada, te po jednu MTV Music Awards nagradu i BRIT Music Awards nagradu. Zaslužila je mjesto u Top 10 na Billboardovoj ljestvici “Best of the 2000s” i drži Guinnessov svjetski rekord kao “najmlađa solo izvođačica na vrhu britanske ljestvice”, dok je “Girlfriend” postao prvi glazbeni video koji je dosegao 100 milijuna pregleda na YouTubeu.

Ulaznice:
Eventim.hr/hr/ulaznice/avril-lavigne-pula-arena-626969

 



Prikaži