Koncerti u Areni: The Smile

Lokacija:

  • Arena Pula / Pula-Pola

Datumi:

  • 15.06.24

Vrijeme:

  • 21:00

Kontakt:

O eventu:

The Smile na jedinstvenoj pozornici pulske Arene!

The Smile, super bend kojeg čine Thom Yorke, Jonny Greenwood i Tom Skinner iz Sons of Kemet ovog ljeta stiže u Pulu! Koncert u Areni dio je europske turneje na kojoj će The Smile od ožujka do kolovoza posjetiti preko 15 zemalja. 

Kritičari su bend nazvali “Radiohead u power trio formatu”, što ne iznenađuje s obzirom na to kako kreativna osovina Radioheada, Yorke i Greenwood, ipak čini većinski dio The Smilea. No uz nevjerojatnog virtuoza na bubnjevima, Toma Skinnera, The Smile su uspjeli stvoriti sasvim novi i svojstveni glazbeni izričaj, privući novu publiku i otključati potencijal još jednog velikog benda. 

Na pozornici pulske Arene 15. lipnja The Smileu će se kao gost pridružiti još jedan glazbenik koji se kao i oni neprestano mijenja i istražuje nova glazbena područja. Britanski glazbenik James Holden na sceni je već 20 godina, a za to vrijeme ponio je mnoge titule; producent, remikser, DJ, šef izdavačke kuće, synth maestro, vođa benda, miks inženjer i okušao se u mnogim žanrovima; trance, progressive house, minimal techno, IDM, synth, jazz… Posljednjih desetak godina James Holden odložio je DJ slušalice i svoju glazbu izvodi uživo, što ćete imati priliku i doživjeti u jedinstvenom okruženju pulske Arene.

Ulaznice: eventim/The Smile



Prikaži