Rovinj Music Festival

Lokacija:

  • Šator na Valdibori / Rovinj-Rovigno

Datumi:

  • 26.12. - 29.12.18

Kontakt:

Stranica:

O eventu:

Jubilarni deseti po redu Rovinj Music festival ove se godine održava od 26. do 29. prosinca, kada će Rovinj ponovno disati uz ovaj demo festival sa tradicijom dugom 10. godina.

U devet godina Rovinj Music Festivala prodefiliralo je više od 1500 glazbenika koji su zahvaljući ovom rovinjskom festivalu dobili 'vijetar u leđa' za stvaranje nove glazbe.

Tim povodom organizatori Festivala, ove su godine umjesto natjecateljskog djela odlučili pozvati sve pobjednike Rovinj Music festivala, od 2009. godine pa sve do danas.

Uz pobjednike RMF-a i ove će godine za dobru atmosferu biti zaduženi i brojni headlineri koji će, zajedno sa bivšim natjecateljima RMF-a, zasigurno podignuti rovinjsku publiku.

Sve započinje u srijedu 26. prosinca u 19:00 sati nastupom klape Valdibora u kazalištu Gandusio. Dan kasnije u šatoru na Valdibori, rezerviran je za Glazbeni laboratorij Rovinj te dio pobjednika RMF-a.

U petak 28. prosinca u šatoru na Valdibori, uz pobjednike RMF-a nastupat će još i Neno Belan, Atomsko Sklonište i Titos boysi dok će u subotu 29.12. za dobru atmosferu biti zaduženi Šajeta, Alen Vitasović i Night Express. Koncerti na Valdibori započinju u 20 sati.



Prikaži