Doživljaji

Vodeni parkovi - sve pršti od zabave!

Želite beskrajnu zabavu na suncu? Obožavate lude vodene adrenalinske atrakcije? Povedite svoju obitelj na aktivni odmor u istarske vodene parkove!

Vodeni parkovi Istre vašoj će obitelji pružiti cjelodnevno iskustvo aktivnog odmora. Ne zaboravite mobitelom zabilježiti obiteljske trenutke pune sunca i radosti.
Vaša djeca mogu sigurno uživati jer su atrakcije napravljene prema najvišim sigurnosnim standardima. Istarski vodeni parkovi imaju prostrana parkirališta i obiluju mnoštvom popratnih sadržaja.
Upoznajte vodene parkove Istralandia i Aquacolors!

istralandiaIstralandia vas čeka! 
Dvadeset tobogana i preko 4000 m2 vodenih površina čekaju vas u vodenom parku Istralandia, smještenom između Brtonigle i Novigrada, blizu izlaza s autoceste Istarski ipsilon.

Neka se vaši najmlađi zabave u bazenu s vodenim dvorcem, prskalicama i vodenim igraonicama. Dubina bazena iznosi samo 40 cm!

Adrenalinski dio Istralandije namijenjen je starijoj djeci i odraslima. Isprobajte Bunga Hole, tobogan u obliku cijevi, čija će vam unutrašnjost puna raznobojnih svjetala prirediti nezaboravan doživljaj dok jurite prema bazenu. Usudite se spusti niz Free Fall, najviši tobogan u parku ili odaberite Family Rafting, spuštanje niz tobogan u gumenjaku.

istralandia zabavaKada se umorite od adrenalina, opustite se u bazenu s umjetnim valovima za sve uzraste. Čekaju vas i zumba, fitness u vodi, bicikliranje u vodi, tečajevi latinoameričkih plesova, škole plivanja i ronjenja, organizirani turniri u odbojci na pijesku i pjena party. Opuštanje potražite u hladu ležaljki, kafića i restorana.

Istralandia je proglašena jednim od najboljih vodenih parkova Europe na sajmu atrakcija EAS 2015. godine.

Istralandia je otvorena od 26. svibnja do 23. rujna.
Više saznajte na stranicama parka.

aquacolorsPosjetite Aquacolors u Poreču!
Vodeni park Aquacolors, mjesto gdje mali i veliki mogu sigurno uživati u adrenalinskim aktivnostima, smješten je 2 km južno od Poreča, u pravcu Funtane i Vrsara, u neposrednoj blizini Zelene lagune.

Očekuje vas 13 tobogana i akvagana. Vrhunac adrenalinske zabave u Aquacolorsu predstavlja Magicone - najveći europski tobogan u obliku lijevka. Spustite se u gumenjaku s visine od vrtoglavih 20 metara!

Želite li nešto mirniju zabavu, odaberite Family Rafting Slide, Body Slide i Multislide. U relax zoni uživajte u bazenu s valovima koji se proteže na gotovo 3000 m2 ili plovidbi „lijenom rijekom“ dugom 500 metara.

aquacolorsZa najmlađe su rezervirani Kids' Tower, Mushroom i Turtle slide, atrakcije koje zadovoljavaju najviše sigurnosne standarde.

Aktivni odmor u Aquacolorsu tu ne prestaje - očekuje vas i teren za odbojku na pijesku, rodeo bik, boksački ring, surf simulator, vodeni nogomet i trampolin.
Odmorite se na posebno uređenim sunčalištima, a za okrepu su vam na raspolaganju fast food, pizzeria, kavana, slastičarna i prodavaonica.

Vodeni park Aquacolors otvoren je od lipnja do rujna.
Saznajte više na stranicama parka.

Prikaži