Gdje jesti

Aquarius

Detalji:

Kvaliteta: Odličan


Meni:

Pljukanci s divljim gljivama
Teleći kotlet na žaru s prilogom



O Akvariusu:
Konoba Aquarius otvorila je svoja vrata davne 1988. godine kao prva pizzeria u Bujama - obiteljski objekt koji danas vode Karmen Ivetac Vorić i Josip (Bepo) Vorić.

Vođena ljubavlju prema tradicionalnoj istarskoj kuhinji koju je naslijedila od mame Irene, Karmen Vorić osim što je zadržala dugogodišnju tradiciju spremanja pizze u krušnoj peći, posvetila se i pripremanju jela istarske tradicionalne kuhinje. Jela sprema na jednostavan način, tipičan spremanju jela naših nona. Veliku pažnju posvećuje izboru kvalitetnih namirnica pa tako za pizze i svoju domaću tjesteninu, koju svakodnevno sprema, koristi brašno dobiveno od vlastite pšenice mljevene u mlinu. Brašno je bez aditiva i konzervansa, kako pšenično tako i pirovo brašno.

Posebni izazov je bio predstaviti se, sa takvim integralnim tijestom, na 28 izdanje svjetskog prvenstva za pizze u Parmi. Nisu pogriješili jer su s pizzama drugu godinu za redom bili najbolji hrvatski predstavnici, te također obje su godine bili među 10% najboljih (sudjelovalo je vise od 800 pizza majstora iz 42 zemlje svijeta).

Lokacija:

  • Buje-Buie / Digitronska 14

Radno vrijeme:

  • 11:00 - 23:00
  • Slobodni dani:

    - Ponedjeljak

  • Kreditne kartice:
    diners, master, visa, maestro

Sadržaj:

  • Parkiralište
  • Kapacitet unutarnji: 70
  • Kapacitet vani: 70

Vodič gault millau


Prikaži