Muzeji i zbirke

Predstavljanje Istre na visokoj poslovnoj školi u Trstu (Italija)

Pri visokoj poslovnoj školi MIB School of Management, na studiju International Master in Tourism & Leisure, 11. veljače će se održati prezentacija istarskog turizma na temu destinacijski menadžment.

Pri visokoj poslovnoj školi MIB School of Management, na studiju International Master in Tourism & Leisure, 11. veljače će se održati prezentacija istarskog turizma na temu destinacijski menadžment. Cjelodnevno predavanje održati će Denis Ivošević, Pročelnik za turizam Istarske županije, koji će polaznicima prezentirati osnovne značajke i posebnosti Istre kao turističke destinacije, te posebno case study; Master plan turizma Istre do 2012. godine –uspješan primjer repozicioniranja i restrukturiranja destinacije u široj regiji te model konkurentnosti istarskih razvojnih turističkih projekata.

Ovo je već peti puta otkako se na ovom studiju, koji je započeo je u listopadu prošle godine te okuplja 20-ak studenata iz različitih zemalja, među kojima i nekolicinu iz Hrvatske, govori o turizmu naše regije.

Upravni odjel za turizam Istarske županije

Prikaži