Sport i outdoor

Vodene atrakcije za najzabavniji odmor u Istri

Temperatura zraka opasno se povisila, zar ne?! Ali vi niste od onih koji će cijeli dan ležati na plaži i sunčati se. Upravo smo zbog toga pripremili nekoliko vodenih atrakcija koje će smanjiti temperaturu ali zasigurno povisiti adrenalin i veselje. Nije potrebno nikakvo iskustvo, samo dobra volja i želja za avanturom, a malo hrabrosti nikad nije bilo naodmet! 

wake park pomerWakepark Pomer
U uvalici između Pomera i Premanture poznatoj po mirnom i plitkom moru pronaći ćete idealne uvjete za wakeboard. Ovdje će se početnici osjećati sigurno, a iskusni boarderi uživati u skakaonici i slideru dugom 20 metara.
Dođite i doživite ljeto na drugačiji način!

Adrenalinski skokovi uz Ski lift Poreč
Jeste li ikad isprobali skijanje na vodi? Ako niste, dođite u Poreč i saznajte koliko ste hrabri!
U Zelenoj Laguni uživat ćete na žičari dugoj 650 metara, a ako vam je i to premalo sigurni smo da će vas 5 različitih skakaonica i slalom staza oduševiti.

sup
SUP, otkrijte čari veslanja na dasci

Oduvijek ste bili fan windsurfa i htjeli naučiti surfati, ali vam se učinilo presloženo i teško... Uvjereni smo da je Stand Up Paddling pravo rješenje za vas!

Nema boljeg osvježenja ljeti nego izlet na SUPu, izaberite noćnu ili dnevnu turu ili isprobajte jogu na daskama.
Uživajte u uzbuđenju dok hvatate valove ili se opustite u istraživanju svih prekrasnih otoka i skrivenih plaža i uvala kada je more mirno.

Kajak, probudite istraživački duh
Upoznajte i doživite istarske obalne gradove na drugačiji način! Kajak je odlična varijanta osvježenja tijekom ljetnih dana, prskanje vode dok plovite i istražujete skrivene kutke prekrasne prirode, osvježenje je koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako vas muči organizacija izleta obratite se iskusnim certificiranim vodičima koji će osmislit turu i pokazati vam najzanimljivije točke našeg poluotoka.

kajak

Prikaži