Sport i outdoor

Postanite ovisni o penjanju

San vam je iskusiti uzbuđenje penjanja po prirodnim stijenama? Ostvarite taj adrenalinski san u Istri!

climbing pazinUređena istarska penjališta, smještena usred spektakularnih krajolika, privlače penjače sa svih strana svijeta.

Čvrsto priljubljeni za stijenu zaboravit ćete na sve nebitne životne sitnice. Nad vama će biti samo vedro nebo, a ispod vas netaknuta istarska priroda.

Penjite se u Istri cijele godine!
Sva godišnja doba su u Istri pogodna za penjanje. U proljeće, jesen pa čak i za vrijeme hladne zime možete uživati na suncu na Kompanju. Želite li se okušati u nešto zahtjevnijem penjanju, za vas je kao stvoreno penjalište Pandora.

Za ljetnih vrućina neka vas hladi morski povjetarac dok se penjete na Zlatnom rtu. Cjelogodišnje penjalište Buzetski kanjon također krije mnoge tajne. Za hladnih dana možete uživati u suncu, a ljeti ćete uz sedam slapova rijeke Mirne pronaći nekoliko skrivenih penjačkih oaza pogodnih za cijelu obitelj.

rovinj climbingKako odabrati idealno penjalište?
U Istri službeno postoji 25 sportskih penjališta koja se razlikuju po zahtjevnosti. Odaberite penjalište koje vam najviše odgovara jer u unutrašnjosti Istre postoje i jednostavna penjališta za početnike i zahtjevna penjališta za profesionalce.

Svoje idealno penjalište odaberite na stranici Istria Climbing!

Umjetno penjalište? Zašto ne?!
Ponekad jednostavno nećete imati vremena ni volje zaputiti se u potragu za idealnom stijenom u prirodi. Ipak, svoju žeđ za adrenalinom možete utažiti i u zatvorenom prostoru na zidovima za penjanje.

Lokacije zidova za penjanje: Pula, Rovinj, Pazin i Buzet.

Prikaži