Adrenalinski parkovi

Glavani park


Već će vas četiri visoko podignuta balvana u mjestu Glavani, udaljenim samo 6 km od Barbana i 10 km od Vodnjana-Dignano, privući svojom neobičnošću. Ovaj tematski park među najvećim je adrenalinskim parkovima u Hrvatskoj, a proteže se na hektar i pol površine.

Iskusno će vas osoblje naučiti kako nositi opremu, koristiti se njome te kako koristiti karabinere i rolere. Uz pomoć, najprije morate svladati 2 metra visoku žutu rutu, zatim plavu, visine 6 metara, a na kraju treba proći i crnu, visoku čak 10 metara. Kao dodatno adrenalinsko iskušenje, plavoj i crnoj ruti pridodan je najduži žičani spust od prve do posljednje platforme koji se proteže na čak 113 metara.

Kao šlag na tortu možete se spustiti 120 metara dugačkom zip linijom koja je na najvišem dijelu čak 20 metara od tla. Nakon nje nastavljate na najzahtjevnijem dijelu, visećem mostu s monociklom. Cijeli taj dio, zip line te viseći most naziva se Đavolji prijelaz. Morate dakako isprobati i 12 metara visoku ljuljačku koja će izazvati osmijeh na vašem licu. Svi ljubitelji penjanja zacijelo će uživati u 12 m visokoj i 5 m širokoj profesionalnoj stijeni za penjanje i njezinim mnogobrojnim rutama. Na vrhu 20 metarskog tornja čeka vas uzbudljivi high jump i naš najviši zip line. Za sam kraj trebate isprobati najveću atrakciju u parku - ljudski katapult, koji dostiže brzinu od čak 100 km u sekundi. Osim avanturističkog djela parka, možete vidjeti i malu životinjsku farmu ili se opuštati u visećoj mreži.

Odlična zabava za cijelu obitelj, ali i preispitivanje granica svojih mogućnosti očekuje vas u Glavanima!
Adrenalinski park službeno je testirao austrijski inspektor s najvećim EU kvalifikacijama i uspješno je položio kriterije Europskog standarda za Adrenalinske parkove.

Vrijeme prelaska: ovisno o fizičkoj spremnosti, minimalno 3 h

Glavani Park dolazak:
Na cesti Vodnjan (10 km) - Barban (6 km).
Ako dolazite cestom Pula-Labin po dolasku u selo Manjadvorci pratite cestu koja vodi do Glavani. Dolaskom u Glavane skrenite lijevo glavnom cestom, vozite 300 metara i doći ćete u Glavani Park.

Radno vrijeme:
01.01. - 31.12.2024: 09:00 - 17:00 i po najavi

Ukoliko želite isprobati sve tri staze, u park bi trebalo doći najkasnije do 15:00 sati.

» Cijene

Informacije:
Glavani 10, HR-52207 Barban
T: +385 98 224 314 (HR)
T: +385 91 896 4525 (EN)
info@glavanipark.com, office@glavanipark.com   
www.glavanipark.com
» FB: Glavani park

 

Glavani park
Glavani park
Glavani park
Glavani park
Glavani park
Glavani park
Glavani park
Glavani park
Glavani park
Glavani park
Prikaži