Sport i outdoor

Bezgranična sloboda na dva kotača

Kopenhagen je poznat kao grad biciklista, a Istri pristaje titula poluotoka biciklista. Istražite njezine tajne na dva kotača!

bike labinBiciklističke staze prekrile su Istru poput guste paukove mreže - gotovo posvuda možete stići biciklom. Vozite se uz romantičnu istarsku obalu, duž rta Kamenjak, od Rovinja do uvale San Polo, oko Vrsara i Poreča, Umaga i Rapca.

Zaputite se na dva kotača u unutrašnjost poluotoka, vozite uz bistre rijeke i potoke te se uz malo truda uspnite na brdašca na čijim se vrhovima skrivaju sela i stari srednjovjekovni gradići s prepoznatljivim crkvenim zvonicima.

Ako ste vrsni biciklist, okušajte se u jednoj od utrka po istarskim stazama. Ako vam je draža lagana vožnja na dva kotača, odaberite manifestaciju koja povezuje biciklizam, gastronomiju i kulturu.

Istražite najzanimljivija biciklistička događanja.

bike buzetOdaberite svoju stazu!
Istra ima biciklističku stazu za svakoga! Odaberite stazu u središtu Istre ili onu koja vijuga uz obalu. Odaberite stazu prilagođenu laganoj vožnji s obitelji ili strmu stazu koja će testirati vašu izdržljivost. Odaberite asfaltiranu stazu ili vozite mountain bike kroz divljinu. Odaberite neku od službenih staza ili se upustite u jurnjavu avanturističkom stazom.

Odaberite stazu koja vam savršeno odgovara!
Svim biciklističkim stazama Istre možete voziti uz pomoć GPS-a. Preuzmite podatke za GPS!

bike hotelBike & Bed ili Bike Hotel?
Da je Istra doista poluotok biciklista dokazuje i sve veći broj apartmana i hotela specijaliziranih za ljubitelje vožnje na dva kotača.

Odaberite Istra Bike & Bed apartman, obiteljski Istra Boutique Bike Hotel ili Istra Bike Hotel koji nudi standardni hotelski smještaj.

Koju god vrstu specijaliziranog smještaja odaberete, pronaći ćete sve što vam treba za kvalitetno spremanje i popravak bicikla. Susretljivi domaćini podijelit će s vama važne informacije o stazama i lokalnim atrakcijama te vam poslužiti jela koja će vratiti energiju nakon duge vožnje.

bike novigradRomantična vožnja udvoje
Vožnja na dva kotača najljepša je udvoje. Jurite zajedno biciklističkim stazama Istre i stvorite nezaboravne uspomene.
Želite saznati koje su najromantičnije biciklističke staze Istre? Evo ih!

Rezervirajte svog vodiča!
Želite li u Istri doživjeti pravu biciklističku avanturu, preporučamo vam da unajmite stručnog vodiča. Oni su nasmijani, vladaju svjetskim jezicima i uvijek su u vrhunskoj tjelesnoj formi.

Želite vodiča biciklističke ture? Javite nam se na info@istra.com

Prikaži