Biciklizam

Biciklizam: Rovinj


Rovinj-Rovigno s obližnjim mjestima Bale-Valle i Kanfanar je područje s kraćim i laganim biciklističkim stazama koje su namijenjene ležernoj vožnji, a koju mogu voziti rekreativci i obitelji s djecom. To je destinacija u koju rado dolaze mnogobrojni zaljubljenici u prirodu, ali i kulturnu baštinu. Napunite svoja srca ljubavlju i sjećanjima na romantiku koja se može pronaći samo u ovom zelenom kutku Mediterana.

Priobalje između Rovinja-Rovigno i Limskog kanala, šuma Zlatni rt, krajolici s predivnim šumama crnike i bora, stoljetne masline, ornitološki rezervat u močvari Palud i još mnoštvo toga očarat će vas zauvijek!

Na ovom području nalazi se 15 staza od kojih su većina lagane staze dok su 4 staze umjerene težine i duljine namijenjene aktivnijim rekreativcima koji žele više izazova na vožnjama. Mogu sadržavati tehnički zahtjevne dionice, odnosno teže uspone. Među ovima može se izdvojiti staza Kapetana Morgana, jednog od najpodmuklijih gusara koje je svijet ikada upoznao te za kojeg legenda kaže da je svoje blago zakopao usred Istre, a koja je duga 60 km. Family & Recreation staze su osmišljene za obitelji s djecom kao i manje iskusnim biciklistima jer izbjegavaju prometnice te nemaju strmih uspona i spustova.

Bike-hoteli se nalaze blizu biciklističkih staza i omogućuju prilagođenu sportsku prehranu, wellness ponudu, detaljne informacije o rutama kao i brojne druge usluge po mjeri biciklista. Na taj način vam je omogućen odmor za pamćenje.

» Više informacija možete pronaći u brošurama
» Popis svih staza u regiji
» Smještaj i usluge

Biciklizam: Rovinj
Biciklizam: Rovinj
Biciklizam: Rovinj
Biciklizam: Rovinj
Biciklizam: Rovinj
Biciklizam: Rovinj
Biciklizam: Rovinj
Biciklizam: Rovinj
Prikaži