Ronjenje

Probno ronjenje


Probno ronjenje: Discovery

Još kao djecu zasigurno vas je zaintrigirao taj mistični podvodni svijet, zahvaljujući dobro poznatoj bajci o Maloj Sireni. Iako ona možda ne postoji, morske dubine itekako pobuđuju našu želju za avanturom, ali i novim spoznajama. No, za silazak u istarske morske dubine potrebna su znanja i vještine, a za siguran početak započnite s probnim ronjenjem.

Probno ronjenje započinje teoretskim predavanjem kroz koje učite osnove disanja i boravka pod vodom i upoznajete se s ronilačkom opremom i načinom ronjenja. Potom slijedi i onaj uzbudljiviji dio, ronjenje, u obaveznoj pratnji instruktora ili voditelja ronjenja.

Kao polaznik tečaja na korištenje dobivate kompletnu ronilačku opremu, a nakon ronjenja naučit ćete i kako je raspremiti, oprati i pripremiti za sljedeće ronjenje. Tečaj probnog ronjenja traje 2 sata, a uz analizu obavljenog ronjenja, instruktori će vas upoznati i s uvjetima početnog tečaja ronjenja.

Na probno ronjenje mogu se prijaviti sve osobe starije od 10 godina, željne upoznavanja s novim doživljajima i prekrasnim istarskim podvodnim svijetom.

Ronilački centri: Diving centre Starfish

Ronilački centri: MZ Diving Centre

Labin-Rabac

Ronilački centri: Diving centre Shark

Medulin

Ronilački klub Meduza

Pula-Pola

Ronilački centri: Orca diving center

Pula-Pola
Prikaži