Sport i outdoor

Top 5 vlogova o Istri

Ako se pitate kako skratiti vrijeme tijekom samoizolacije u nadolazećem razdoblju, ne brinite! Pripremili smo za vas TOP 5 vlogova s različitim temama zbog kojih ćete poželjeti bukirati odmor u Istri čim bude moguće.

Tartuf, Lov na tartuf
Upoznajte Istru s jednom od najpoznatijih britanskih travel vlogerica
Otkrijte Pulu, Brijune, Rovinj, Poreč i lov na tartufe zajedno s Aly iz Birminghama kroz njezin vlog o Istri, poslušajte njezin savjet i stavite naš polutok na vašu listu mjesta koja morate posjetiti.

Vjerujemo da će vam ovaj vlog pomoći u kreiranju itinerara s kojim ćete upoznati Istru u njezinom punom sjaju.

Sat vremena čistog užitka
Želite li svoje misli zaokupiti na dulje od dvadeset minuta, i za to imamo rješenje. Opustite se uz sat vremena predivnih panorama Istre i virtualno posjetite mjesta po kojima je naš poluotok danas prepoznat, odnosno, Rovinj, Poreč, Pulu, Fažanu i Brijune.

Motovun
Istra nije samo sunce i more
Gugliemo Biason dokumentirao je svoj boravak u Istri i napravio vam uslugu.

Sada, uz njegov mini dokumentarac možete se uvjeriti da Istra nije samo sunce i more, već i zeleni brežuljci, srednjovjekovni gradići, mediteranski okusi, rimski ostaci i još mnoštvo toga.

U Istri ima mjesta i za ljubitelje adrenalina
Volite li adrenalin i off road avanture, pripremite se jer postoji vlog i o takvim aktivnostima u Istri. Pratite motocikliste koji su odlučili istražiti Istru na dva kotača i otkrijte stranu našeg poluotoka iz njihovog kuta gledanja.

rovin batane
Za sve ljubitelje ronjenja i morskog svijeta
Ako vam jedna od najdražih morskih aktivnosti ronjenje, prepustite se videu snimljenom u Rovinju koji će vam otkriti morski svijet koji se skriva u Istri.

U videu možete uživati u prekrasnim vizurama Rovinja, plažama i zalascima sunca koji vas očekuju kada nas posjetite.

Prikaži