Sport i outdoor

Zajaši val: Istraži Istru kajakom

Zamislite da lagano klizite morskom površinom i otkrivate tajne istarskih uvala i hridi. Ovog ljeta otkrijte mir koji donosi vožnja kajakom.

kayakSvojim bešumnim i laganim kretanjem kroz vodu kajak vam omogućava da zavirite u skrivena mjesta na obali, posjetite skrivene uvale, pogledate istarsku obalu s mora.

Odmorite se malo od veslanja i uronite u bistro more. Stavite masku i disalicu pa uživajte u živahnom životu podmorja. Uspnite se na liticu pa se prepustite slobodnom padu. Uživajte u skokovima do mile volje, a zatim opet nastavite s veslanjem prema novom cilju.

Gdje unajmiti kajak?
Razgranata mreža iznajmljivača kajaka i potrebne opreme omogućava vam najam kajaka svakih 10 do 15 kilometara istarske obale.

kayak puls
Odaberite svoju kajakašku avanturu!
Istarska je obala puna tajni i atrakcija. Avanturističke agencije pružit će vam nezaboravna iskustva istraživanja dijelova obale koje možete vidjeti samo iz kajaka.

Otkrijte rt Kamenjak kajakom! Obiđite njegove strme obale, skočite s litice, kupajte se u azurnom moru, a zatim zaronite pod njegovu površinu i otkrijte čudesnu igru svjetla u podvodnim špiljama. Istražite spektakularne litice na obali u blizini Pule, danju zaplovite u jedinstveno iskustvo kajak-safarija ili odaberite veslanje u suton.
Odvažite se na poludnevni izlet kajakom ili ako je kajak vaša strast, odaberite sedmodnevnu kajakašku odiseju.

»» Istraži Istru kajakom


Top 5 najromantičnijih biciklističkih staza Istre

Aquapark Aquacolors Poreč

Poreč-Parenzo

Olupine uz obalu Istre

Aquapark Istralandia

Brtonigla-Verteneglio

Top 5 zabavnih atrakcija za cijelu obitelj

Prikaži